Äntligen är vi Umbraco Certified Partner!

Jens Josefsson

28 mars 2017

Vi vill bli bäst på Umbraco. Och vi vill att Umbraco ska tycka att vi är bäst på Umbraco. Därför väljer vi att investera tid, energi och pengar i att kontinuerligt hålla oss uppdaterade genom de olika certifieringar som Umbraco erbjuder.

För mig som byråchef är det självklart att erbjuda mina medarbetare möjlighet till vidareutbildning och kompetensutveckling. Dels blir det roligare på jobbet – det gör det att vårt erbjudande till kund alltid håller hög kvalitet. I mitten av mars var Dennis och Robert i Köpenhamn för att lära sig mer om Umbraco – av Umbraco. Dennis gick tre kurser och Robert två. Och de passerade båda Umbracos hårda krav och blev godkända på sina respektive kurser.

För Webmind innebär det att vi kan sälla oss till en exklusiv skara byråer som får kalla sig för en Umbraco Certified Partner och använda Umbracos logga på vår site för att visa våra kunder att vi har den kunskap och kompetens som Umbraco själva anser behövs för att verkligen göra riktigt bra Umbraco-webb.


Jag är så stolt över att vi som företag lever upp till de tuffa krav som Umbraco sätter. Och jag tror och hoppas att våra kunder kommer att märka att vi arbetar så professionellt, snabbt och säkert med Umbraco som det är möjligt att göra. Det är jag säker på lönar sig i längre – både för oss som byrå och gör våra kunder.

Tack Dennis och Robert för er insats i Köpenhamn! Nu är det bara för oss på Webmind att fortsätta uppåt och framåt.

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg