Anlita inte oss!

Emma Ekholm

03 oktober 2014

Anlita inte oss, hur menar jag då? Webmind anlitar man när man vill ha kvalitet i form av en välbyggd webbplats, anpassad precis efter sina behov, förstår nyttan av det, inser att det tar tid och att det kostar. Vill du ha något snabbt och billigt, anlita inte oss.

Känner du att det är oviktigt att din nya webb är responsiv, därför att dina kunder ändå inte surfar in på din sajt från mobilen?

Vi är övertygade om att du kommer känna dig lurad om ett halvår eller ett år, när du inser att samma kunder lämnar din sajt och vänder sig till dina konkurrenter då din sida inte är anpassad till mobilen.

Sökmotoranpassningar. Känns det som det kvittar eftersom dina kunder inte hittar dig via Google i alla fall!

Nej, givetvis får du inga kunder via sökmotorerna om din sajt ligger på sidan 38 i sökresultatet. Då hittar de dig garanterat inte och kan inte heller anlita dig.

Funkar det lika bra med ett nedladdat designtema, även om det kan finnas hundratals sajter med samma design?

Tja, tycker du det är okej att en rörfirma, en fiskebutik, en kennel, ett pappersbruk och ett spa har en sida som ser likadan ut som din? Ja, då kan vi inte säga emot dig.

Listan kan göras lång. Men anser du att de här sakerna är oviktiga för dig, då har du kommit fel. Då är vi inte rätt leverantör för dig. Webmind kommer aldrig tumma på kvaliteten för att hålla ner priset. Att hålla nere priset genom att vänta med vissa funktioner är en helt annan sak. En sajt från Webmind kan alltid vidareutvecklas, allteftersom behovet växer och budgeten ökar.

Webmind bygger alltid responsiva webbplatser för att ge besökaren den ultimata upplevelsen oavsett om man besöker sajten från en mobiltelefon, surfplatta eller dator. Vi jobbar alltid med sidotitlar, rubriker och metauppgifter för att ge din sajt bästa förutsättningarna för bra placeringar i sökmotorerna. Webmind skapar alltid webbplatser med helt unik design efter att ha jobbat fram ett resultat som känns helt rätt för dina ändamål.

Tycker du det låter rimligt? Tveka inte att kontakta mig!

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg