Elena & Joakim är Umbraco Certified Professionals

Jens Josefsson

26 oktober 2018

Elena och Joakim har gått kursen Umbraco Fundamentals och nu är de Umbraco Certified Professionals! Riktigt bra jobbat!

Elena var sedan tidigare certifierad i kursen Cloud Developer Training, något Joakim kommer bli framöver, och nu är de alltså båda Certified Professionals. Kompetensutveckling är något som vi på Webmind tycker är väldigt viktigt och satsar mycket på. Att ha certifierade utvecklare är vårt sätt att garantera våra kunder och samarbetspartners hög kvalitet.


Elena och Joakim har tillsammans med sina klasskamrater gått kursen som en del i sin utbildning i webbutveckling på Teknikhögskolan. Det är första gången kursen hålls på en YH-utbildning och vi på Webmind är stolta över att vara en del av detta nya spännande samarbete mellan Göteborgs yrkeshögskolor, oss och Umbraco.

Att vara certifierade redan innan de börjat sin karriär ger de studerande på Teknikhögskolan stora fördelar på arbetsmarknaden. Så här säger Elena och Joakim om kursen och certifieringen:

 

Det har varit en givande och spännande utbildning,  som har gett mig massvis med nya kunskaper trots att jag redan arbetar med Umbraco och fått mig att gilla Umbraco, om möjligt, ännu mer efter Fundamentals kursen.
- Elena Svensson Reutova

 

Jag vill först och främst tacka vår utbildare Leon som gjorde ett väldigt bra jobb. Jag jobbar idag med Umbraco men kursen gav mig många bra tips och tricks. Mina klasskompisar blev väldigt intresserade av Umbraco och ställde flera frågor om Umbraco överlag men även hur det kan använda Umbraco på egen hand i framtiden, vilket var väldigt roligt.
- Joakim Kullberg

 

Det är Leon som leder kursen, och ni kommer kunna läsa mer om kursen och hur det har gått för honom på bloggen under nästa vecka.

Att stå längst fram o se glöden i de engagerade elevernas ögon när de inser hur vänligt Umbraco är att arbeta med är fantastiskt. Samtliga har varit engagerade och nyfikna. Jag har själv gått den här kursen tidigare och något jag kände samt jag tror att eleverna kände är att kursen är väl genomtänkt och strukturerad. Det är kul att få använda praktiska kunskaper o bygga en Umbraco-site från scratch med förtroendet att det man lär sig kommer direkt från Umbraco själva. Att det leder till ett värdefullt certifikat är ett rejält plus i kanten.

 

Grattis Elena och Joakim till certifiering och lycka till Leon med undervisningen!

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg