Grattis Erik och Linus till MVP-titlarna!

Webmind

12 oktober 2018

Under helgens Ucommerce Partner Summit i Århus fick både Erik och Linus hedersutmärkelsen MVP!

MVP står för Most Valuable Professionals  och hedersutmärkelsen får man när man gjort något riktigt speciellt och viktigt, vilket det är få som lyckas med. Att bli MVP är en otrolig bedrift och vi här på Webmind är oerhört stolta över både Erik och Linus!

 

Det har varit en otroligt kul resa att gå från de baskunskaper om Ucommerce jag hade i början av året till att fördjupa sig till den graden vi nu har gjort när vi har utvecklat Uccelerate under det här året. Att på det bli utsedd till Ucommerce MVP är som grädden på moset på den resan och en validering på att vi gör något riktigt bra.
Erik Knutsson – Fullstack Developer / Office Manager Örebro

 

 

Det är otroligt roligt att få den här utmärkelsen. Uccelerate projektet har varit intensivt men ett av de roligaste jag jobbat med. Vi har stora planer Uccelerates framtid och med Ucommerce förtroende samt hjälpen vi fått från andra byråer är jag super taggad!
Linus Dahl – Frontend, UI/UX Designer

 

De får sina titlar för sitt hårda arbete med det revolutionerande Uccelerate som är Ucommerce nya startkit som helt förändrar hur e-handel inom Umbraco och Ucommerce nu skapas. Flera partners världen över har redan börjat jobba med startkitet och förhoppningarna är att Uccelerate kommer medföra en stor ökning av e-handelslösningar med Umbraco och Ucommerce.

Ucommerce motivering till utmärkelserna lyder:

 

Erik and Linus are the Masterminds behind Uccelerate, and has realised the vision of how Ucommerce SHOULD be. Add on top of that, they are super efficient, very pragmatic and very nice guys to hang out with.

 

De här två titlarna blir MVP-titel nummer fyra och fem i ordningen för Webmind, vilket är riktigt bra jobbat speciellt med tanke på att vi är en så liten byrå. Förutom MVP-titlarna blev Webmind även utsett till Ucommerce Power House för andra året i rad.

Under kvällens prisutdelning fick även utvecklare och business folk från flera fantastiska byråer som till exempel danska Kruso och No Zebra och nederländska Arlanet MVP titlar.

Det har alltså varit en bra helg för #webmindfamiljen, det är verkligen roligt att allt vårt hårda arbete uppskattas och uppmärksammas på det här sättet!

Grattis igen Erik och Linus till era MVP-titlar, fantastiskt bra jobbat! Och grattis Webmind till Power House-utmärkelsen!

Keep up the good work!Du kan se hela listan på årets MVPs och Power Houses här.

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg