Hedersutnämnande till Dennis på årets Codegarden

Jens Josefsson

15 juni 2016

Umbraco MVP´s community, från vänster:
Dennis - Jeavon - Marc - Dave.
Foto av Douglas Robar

I dag på Codegarden blev det äntligen officiellt. Dennis har som första svensk fått hedersutnämnandet MVP av Umbraco. För mig som byråchef  för Webmind är det galet stort och jag är så stolt över Dennis och över mina andra medarbetare som tillsammans visat att de bästa resultaten kommer när man delar med sig.

Dennis har utsetts till MVP för att han varit flitig i Umbracos forum och lagt både arbetstid och fritid på att hjälpa andra att komma igång och utveckla sina Umbraco-sidor. Denna vilja att hjälpa till är faktiskt ett av de viktigaste skälen till att vi valde att börja jobba med Umbraco från första början.

Niels Hartvigs (grundare av Umbraco) attityd och okuvliga ambition att det är vänlighet och hjärta som ska genomsyra både forumet och det kommersiella bolaget Umbraco HQ tycker jag känns så sunt och rätt. Och roligt. Speciellt en sådan här dag.

MVP står i Umbraco-sammanhang för Most Valued People och är en hedersutmärkelse som har delats ut i 5 år. Tidigare år är det forumets användare som utsett vinnarna, men i år var det för första gången Umbraco HQ som valt ut 15 medlemmar som utmärkt sig särskilt. Hittills är Dennis den första svensk som blivit MVP och jag kan nästan inte tro att det är sant.
Detta är nämligen stort. Väldigt stort.

Att vi på Webmind, synts och hörts så tydligt i ett ständigt växande forum med i dag över 200 000 användare och 35 000 utvecklare. Och att vi – framför allt Dennis – varit så flitiga på att dela med oss av våra kunskaper att det stora internationella bolaget Umbraco, med fler och fler användare varje dag också sett detta. Galet. =)

Både Dennis och jag kommer från kockyrket och när vi har försökt förklara för vänner och familj som inte lever i programmeringsvärlden hur stort det är med en MVP har vi liknat det vid att få en stjärna i Michelinguiden. Den talar om att det är en fin restaurang, att kockarna som står för soppan är helt makalösa och att ett besök där blir något utöver det vanliga.

Så sprid nu ordet att Webmind är som en fin restaurang, att Dennis och våra andra medarbetare är helt makalösa och att ett besök hos oss blir något utöver det vanliga.

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg