Jens Josefsson blir Ucommerce MVP också!

Emma Ekholm

11 september 2017

MVP x 2 = woop wooop!

Det har varit en händelserik sommar för Webmind på många sätt, inte minst när det kommer till utmärkelser. Det började i juni i danska Odense som vi skrivit om tidigare då Jens kammade hem titeln Umbraco MVP i kategorin ”Community” för sitt arbete med den svenska Umbraco-festivalen uSweFest.

Det hann inte passera många veckor innan samtalet från Anders på Ucommerce i danska Århus kom. Ytterligare en MVP titel!

Så här skriver Ucommerce om sitt MVP program.

“We believe in people – and without people software is nothing. The Ucommerce MVP programme recognises the great people that push our platform forward and create the real value behind Ucommerce.”


Hedersutnämnandet tillkännagavs och delades ut på Ucommerce Summit, deras partnerträff i Århus den 11:e augusti. Ytterligare två svenskar, en norrman och 14 danskar tilldelades MVP-titeln, men även flera utanför Skandinavien. Jens är första svensk som tilldelats både Umbraco och Ucommerce MVP.

 

Det är en fantastisk ära att bli utsett till MVP, att dessutom bli det två gånger på samma år känns overkligt! Extra kul att bli det i sällskap med en massa fantastiska personer varav flera av våra vänner. Det är med ödmjukhet, stolthet och glädje jag tar emot utmärkelsen, väldigt tacksam mot hela gänget på Ucommerce och inte minst min kompanjon Emma och övriga i vårt team. Nu ska det bli ännu roligare att jobba vidare med Ucommerce, både med projekt och events.
- Jens Josefsson


Förutom att Jens blir MVP blir Webmind utsedd till Powehouse som första svenska webbyrån vilket vi också skrivit om tidigare.

Om man bara haft lite sol på det!


Ucommerce´s MVP står för Most Valuable Professionals och Umbraco´s för Most Valued People. Följ länken för att se årets alla Ucommerce MVP

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg