Möt Elena Svensson Reutova – vår nya stjärnspelare!

Webmind

06 juli 2018

Personalstyrkan på Webmind växer så det knakar, vilket vi tycker är väldigt roligt! Vårt senaste stjärntillskott är webbutvecklaren Elena. Hon studerar till webbutvecklare på Teknikhögskolan och har precis avslutat första året av den tvååriga utbildningen ”Fullstack Developer.NET”

Under våren gjorde hon, tillsammans med två av sina klasskamrater, sin första praktikperiod hos oss. Hon lärde sig Umbraco och rutinerna för vår pruduktion och var därefter en del av vår produktion med löpande uppdrag på .NET-baserade webbplatser och hemsidor byggda med Umbraco.

Hon trivdes så bra med jobbet och Webmind att hon ville stanna kvar och eftersom vi trivdes lika bra med henne så fick det bli så! Nu ska Elena jobba extra hos oss i produktionen med Umbraco och specialbyggda webbplatser vid sidan av sina studier.

Vi håller alltid utkik efter nya talanger att rekrytera, såväl seniora utvecklare som duktiga elever, och ett utmärkt sätt att lära känna duktiga elever är att ta emot praktikanter. Under våren har huset varit fullt med driftiga praktikanter och vi är väldigt glada att Elena var en av dem. Hennes värdefulla kompetens och härliga personlighet passar Webmind perfekt och vi har tur som får behålla henne hos oss!

Innan Elena började studera programmeringsutveckling hade hon arbetat som socionom i några år men kände inte att hon hade hittat helt rätt och sökte därför nya utmaningar i programmeringsvärlden. När hon inte jobbar eller studerar tycker hon om att umgås med sin familj och sina vänner och att vara hemma och pyssla.

Vi är jätteglada att Elena hittat programmeringsvärlden och Webmind och nu blir en del av #webmindfamiljen! Vi ser fram emot att få följa hennes fortsatta utveckling och att ta oss an nya utmaningar tillsammans med henne.

 Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg