Möt Jasmin Kraitiss – vår nya stjärnspelare!

Jens Josefsson

18 juni 2018

Vi välkomnar glatt en ny medspelare till Webmind, Jasmin som blir vår första digitala marknadsförare. Vi är väldigt glada att Jasmin nu blir en del av vårt team.

Jasmin studerar Digital Marknadsföring på Sälj & Marknadshögskolan och under våren har hon, tillsammans med två klasskamrater, genomfört sin första praktikperiod hos oss på Webmind. Hon gjorde det så bra att vi vill behålla henne hos oss, tillsvidare på deltid vid sidan om studierna och under lov.

Under praktiken jobbade hon och hennes kollegor i ”Marknadsgruppen” mycket med Webmind och uSite´s digitala marknadsföring. Alla våra sociala kanaler har fått en uppryckning med bättre information och mer regelbundet postande, vi har fått bra ordning på våra annonser på Google och vi har också bra uppföljning och statistik på våra aktiviteter. Marknadsgruppen skapade också mycket innehåll till våra egna hemsidor, skrev blogginlägg och har jobbat med att öka konverteringen på siterna.

Jasmin kommer att jobba med digital marknadsföring för oss själva, för vårt syster-varumärke uSite och för våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. Google Adwords, viss SEO, statistik och rapporter från Google Adwords, arbete med sociala medier samt textframställning för bloggar och hemsidor.

Jasmin har tidigare bland annat studerat en hel del inom språk och kommunikation, hon har också läst produktionsledning inom media samt ekonomi på Lunds Universitet. Hon har vid sidan om studierna arbetat en del inom service vilket ofta kommer till nytta inom vår bransch.

Hon kommer ursprungligen från Skåne vilket hörs tydligt :) Hon bor numera i Göteborg tillsammans med sin hund Fiffi. När hon inte jobbar eller pluggar så har hon fullt upp med att lära känna sin nya hemstad.

Med Jasmins hjälp så kan vi nu erbjuda tjänster inom områden där vi tidigare har varit lite svagare, och det känns nu bra för oss att inhouse kunna hjälpa till med marknadsföringen på och runt våra kunders siter.


Jasmin under sin praktikperiod tillsammans med övriga LIA-elever

Vi hälsar Jasmin varmt välkommen till  #webmindfamiljen och ser fram emot en spännande utveckling tillsammans!

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg