Möt Joakim Kullberg – vår nya stjärnspelare!

Webmind

23 oktober 2018

Det här är Jocke, och som kund till oss på Webmind kommer du med stor sannolikhet att ha med honom att göra framöver eftersom han kommer bli vår nya supporthjälte.

Jocke är klasskamrat med Elena och de båda studerar till webbutvecklare på utbildningen “Fullstack Developer .NET” på Teknikhögskolan. Han kommer framöver att jobba extra hos oss vid sidan av studierna för att sedan göra sin sista praktikperiod här innan han blir en del av vårt team och #webmindfamiljen på heltid. Han kommer precis som Elena och de andra utvecklarna att jobba med webbutveckling i våra projekt, men han får också ett eget ansvarsområde – support!

Med över tio års erfarenhet från supportjobb kommer han att vara helt rätt person att leda arbetet med vår support. Jocke kommer vara den första linjen av support som hjälper våra kunder via telefon eller mail med mindre frågor, buggfixar och uppdateringar i olika projekt. Han kommer även att strukturerar upp uppgifter som kommer in via våra supportkanaler för övriga utvecklare så att supportkedjan blir så effektiv som möjligt.

Förutom support kommer Jocke även att jobba med webbutveckling. Han har redan lärt sig Umbraco och är snart Umbraco Certified Developer och han kommer att jobba med såväl ren .NET-utveckling som Umbraco och Ucommerce.

Innan han började studera webbutveckling jobbade Jocke på Telia i många år, dels som administrativ handläggare på deras backoffice avdelning men också med sociala medier, kundtjänst och support på avdelningen för öppen fiber. Men han kände att det var dags för honom att prova något nytt, och gav sig ut på äventyr som så småningom skulle föra honom till Webmind.

På sin fritid är han väldigt aktiv, han cyklar, åker snowboard och umgås mycket med sin sambo och deras hund. Han tycker dessutom om att laga mat och är riktigt nördig när det kommer till olivoljor och naturviner!

Jocke blir ett fantastiskt välkommet tillskott för oss, både som utvecklare och supporthjälte men också som medlem av Webmindfamiljen. Med sitt positiva sätt och stora engagemang blir han en riktigt skön del av #webmindfamiljen!

Välkommen till familjen Jocke!

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg