Möt Johannes Tveitan – vår nya stjärnspelare!

Webmind

18 maj 2018

Vi är stolta och glada över att kunna välkomna ett nytt stjärnskott till vårt gäng, Johannes Tveitan! Johannes kommer senast från Wipcore där han har haft tjänsten Chief Technical Officer, CTO.

På Webmind kommer Johannes jobba som systemutvecklare och systemarkitekt samtidigt som han kommer bygga upp sitt egna företag som sysslar med utveckling och teknikstrategi med inriktning mot startups. Med all hans kompetens och erfarenhet så kommer vi att få stor nytta av hans insikter i att driva ett webb-team, inte minst med inriktning på e-handel.

Johannes har en imponerande bakgrund! Han utbildade sig till systemutvecklare tillsammans med våra killar Linus och Erik, därefter jobbade han med flera startups samt ett flertal större byråer med många stora och kända varumärken.

Tidigare har Johannes jobbat med diverse olika system, programmeringsspråk och allt från vanliga webbar med e-handel till proprietära SaaS lösningar. Han har jobbat med Umbraco tidigare men tycker att det ska bli kul att gå in mer på djupet och att sätta sig in i Uccelerate och uSite. Hans mångåriga och djupa kompetens inom .Net-baserad e-handel kommer komplettera vårt team väldigt bra.

Utöver allt detta har Johannes dessutom varit utbildningsledare för en YH-utbildning och han är med och driver Gothenburg Startup hack.

Förutom att Johannes har en gedigen meritlista är han en trevlig och lättsam kille, och med skägget han har kommer han givetvis passa perfekt in här!

Vi hälsar Johannes välkommen till  #webmindfamiljen och ser fram emot många spännande projekt och utmaningar tillsammans!  • Möt Johannes Tveitan – vår nya stjärnspelare!

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg