Möt Roger Norling – vår nya stjärnspelare!

Jens Josefsson

29 oktober 2018

Det här är Roger, han är Webminds nya projektledare och #webmindfamiljens nyaste medlem!

Roger har arbetat med webb och grafisk formgivning som konsult i snart 20 år. Han har jobbat med allt från små lokala kunder till stora internationella företag som Volvo och SKF. Innan han började sin konsultverksamhet var han avdelningschef på ett par olika IT-företag.

Projektledningen har alltid varit en naturlig del av hans arbete och han har lång erfarenhet av att leda projekt i olika former. Denna långa erfarenhet kommer bli en värdefull tillgång för oss!

Här på Webmind kommer Roger som sagt att arbeta med projektledning, han kommer också att se över och förbättra verksamhetens arbetsprocesser, dessutom kommer han att ha nära kontakt med våra kunder. Han kommer bli vår dedikerade resurs för kundkontakt och vi ser fram emot att kunna bli ännu bättre på att ta hand om våra kunder.

Roger har tidigare arbetat med olika CMS-verktyg och e-handel, men aldrig med Umbraco och Ucommerce. Att börja arbeta med Umbraco tycker han ska bli oerhört spännande eftersom det är Open Source och har ett  starkt och härligt community. Dessutom ser han att man med Umbraco slipper många av de problem som finns med andra CMS. De många och stora ekonomiska fördelarna är ytterligare något som gör att han ser fram emot att lära sig mer om systemet.

Foto av Antonio Nieddu


När Roger inte jobbar ägnar han mycket tid åt Historical European Martial Arts. Han tränar, undervisar i, och föreläser om de kampkonsttraditioner man utövade i Europa från sen medeltid fram till tidigt 1900-tal. När han får tid över spenderar han gärna några dagar och nätter i skogen, vilket han också skriver lite om på nätet. När han inte ägnar sig år kampkonst eller är ute i skogen spenderar han tid med sin fru sedan 20 år och deras två söner.

Rogers kompetens, personlighet och skägg gör att han kommer passa perfekt i den allt större #webmindfamiljen. Vi är verkligen glada att han vill bli en av oss!

Välkommen Roger!

 

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg