Nu är vi Microsoft Silver Partner!

Jens Josefsson

22 januari 2016

Webmind har sedan start utvecklat i Microsofts tekniker och plattformar och våra utvecklare har sedan länge varit certifierade inom olika system och tekniker. Nu tar vi på Webmind steget och blir Microsoft Silver Partner!

Webmind är Microsoft Silver Partner

Vad krävs för att bli Microsoft Partner?

Partnerskapet kräver både certifierade medarbetare och goda referenser från genomförda projekt hos nöjda kunder. Att vara Microsoft Certified Partner är en bekräftelse på att vi har en hög kompetens och en gedigen förmåga att skapa riktigt bra webblösningar med Microsofts teknologi. Och att vi har gjort det vid många tillfällen.

Vilka fördelar ger det?

Som partner till Microsoft har vi en närmare relation med möjligheter till stöd och att föra dialog inom vårt kompetensområde. Vi får också tillgång till nya verktyg, särskild information och riktigt nya nyheter. Utöver att visa att vi kan vår sak, så ger Partnerpaket med Microsoft våra kunder en extra säkerhet.

Det finns stora fördelar för kunder att välja en Microsoft Partner för utveckling av Microsoft-baserade lösningar. Partnerskapet bevisar verkligen vårt kunnande och vår förmåga att genomföra riktigt bra och lyckade projekt.  -  Jens Josefsson, Byråchef Webmind

 

Det är väldigt roligt att Microsoft ger oss detta erkännande! Det är ett bevis på att våra utvecklare producerar och levererar lösningar som håller hög kvalité. För våra utvecklare innebär det också att vi får ta del av de resurser som Microsoft erbjuder sina partners i form av mjukvara och specialistsupport. Med nya verktyg och nya möjligheter kan vi leverera ännu bättre lösningar till, förhoppningsvis, ännu nöjdare kunder.  -  Robert Möllefors, Produktionschef Webmind

 

Vi vill alltid bli bättre

Att bli Microsoft Silver Partner är ännu ett steg i vår kompetensutveckling och en dokumentation av att vi når resultat. Under förra året blev vi dessutom partner med e-handelsmodulen uCommerce och siktar i nästa steg på att certifiera oss på Umbraco och få ett partnerskap med dem också. Vårt förbättringsarbete är en ständigt pågående process.

 

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg