Nu är vi Sveriges första uCommerce certified partner.

Jens Josefsson

15 oktober 2015

Vi ser certifieringar för våra utvecklare som en viktig del av vår kompetensutveckling. Dels för att det är ett bevis på att byrån håller en hög teknisk kunskapsnivå, men också på att våra medarbetare har ambitionen att fortsätta att utvecklas. Som Sveriges första uCommerce-partner ser vi fram emot en rad spännande e-handelsuppdrag framöver.

uCommerce Certified PartnerE-handelslösningar på publiceringssystemet Umbraco är något som vi brinner för. Flexibiliteten i Umbraco, tryggheten i Microsofts system och spjutspetskompetensen i uCommerce ser vi som ett vinnande koncept för stora och krävande webbshopar.

Robert och Dennis är våra systemutvecklare som deltog i kursen Master Class med uCommerce och som nu kan titulera sig uCommerce Certified developer. Båda är vana vid certifieringar, med totalt 10 Microsoft-certifikat tillsammans. Det här är deras första certifikat inom e-handel. Att certifiera handlar inte bara om titlar och intyg, det sporrar och inspirerar våra utvecklare att ständigt utveckla sina kompetenser.

För Webminds del är certifieringar och partnerskap viktigt. Det intygar att vi som byrå tar kompetensutveckling på allvar och att vi har det som krävs för att leverera högsta kvalitet.

Med Umbraco har vi sedan tidigare erfarenhet av andra tekniker och moduler för e-handel, och här ser vi utan tvekan uCommerce som ett viktigt komplement. Du som följer oss kommer under hösten få ta del av nyheter om våra kommande projekt på uCommerce-plattformen. Håll utkik!

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg