Robert firar fem år på Webmind!

Jens Josefsson

01 juni 2016

Utöver ägarna är vår Robert den som har arbetat längst på Webmind. Idag firar han hela fem år som anställd på Webmind. I vår bransch är det lång tid, det motsvarar ungefär 25 år i en mer normal bransch och firas då såklart med guldklocka och fest!

Blev överraskad på jobbet i eftermiddags av både kollegor och familj! Anledningar att fira avlöser tydligen varandra just nu! 😊 Idag är det på dagen fem år som anställd hos @webmindse. Fem händelserika år, fyllda av härliga minnen, roliga projekt, jobbiga projekt, grymma kunder och även några hopplösa sådana. 😁 Så tacksam över att ha så grymma kollegor och för att ha ett jobb där man på söndagar längtar lite till att det ska bli måndag igen! Tack för allt hittills @webmindse och tack för den fina presenten! Vi kan se de fem första åren som uppvärmning 😉
- Robert på Instagram

 

Stort tack för en fantastisk insats och för att du har stannat kvar hos oss genom vått och torrt. Nu ser vi fram emot de närmaste  fem kommande åren  av spännande händelser!

Jens och Emma!

  • Robert firar fem år på Webmind!

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg