Röster från Göteborg Umbraco Meetup:
Leon Lindeberg

Jens Josefsson

21 oktober 2016

Vi passade på att hugga vår favoritstudent Leon Lindeberg, 20 år, som läser en YH-utblidning till systemutvecklare på IT-högskolan i Göteborg, och ställde 4 frågor om hans upplevelse från Göteborg Umbraco Meetup - Post Codegarden 2016.

Hej Leon, vem är du?
– Jag pluggar systemutveckling och programmering och ska praktisera hos Webmind om ganska exakt ett år, hösten 2017. De är ett kul gäng som bevisligen har kompetens, och jag tycker det är jätteroligt att de anordnar evenemang som det här. Jag kom i kontakt med Webmind genom Umbraco User Group Sweden där de är väldigt aktiva.

Vad är din relation till Umbraco?
– Hittills har jag bara hunnit prova på Umbraco i fritidsprojekt. Jag har redan lärt mig fantastiskt mycket på olika forum och Umbracos egen sida för nybörjare. Umbraco har ett gott rykte, är väldigt lättanvänt och inte minst så finns det en fantastisk community – som nybörjare får man jättebra hjälp från andra användare.

Varför är du här ikväll?
– För att lära mig mer, knyta kontakter och bara ha skoj – det är ett kul gäng som är här!

Vad är kvällens höjdpunkt, tycker du?
– Jag blev väldigt intresserad av att åka på Codegarden när Jens Josefsson berättade om det. Det var också kul att höra Dennis prata om Umbraco as a service – han vet vad han pratar om och presenterar det på ett bra sätt.

  • 1
  • 2

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg