Röster från Göteborg Umbraco Meetup: Markus Knappen Johansson

Jens Josefsson

24 september 2016

Vi stoppade Markus Knappen Johansson på Enkel Media för 4 frågor om hans upplevelse från Göteborg Umbraco Meetup - Post Codegarden 2016.

Hej Markus, vem är du?
– Jag har jobbat länge med webbutveckling och ramlade in på Umbracospåret 2007. På den tiden fanns det väldigt många hemmabyggda CMS, och jag var på jakt efter någon bra .net-plattform. Jag hittade Umbraco. Sedan har det tuffat på – jag driver i dag en webbyrå med ett gäng kunder, och har hela tiden varit väldigt engagerad i communityt runt Umbraco med till exempel Meetups och Codegarden.

Vad är din relation till Umbraco?
– Jag är Umbracos utbildningspartner för den svenska marknaden och håller kurser några tillfällen per år. Annars är jag involverad i lite allt möjligt, och genom åren har jag också fått många vänner genom Umbracoträffar. Det sociala är en av de stora fördelarna – folk är väldigt engagerade i att lära varandra, det är häftigt faktiskt. Jag gillar också grundidén att alla delar, och man har tillgång till det som andra gjort tidigare. Då kan man fokusera på kundernas specifika utmaningar.

Varför är du här i dag?
– Jag gillar att Webmind är så engagerade och tycker det är skitkul att de tagit kommandot lite och styr upp träffar som den här. För egen del tycker jag det är kul att få komma hit och dela med sig av några små tips och tricks. Och oavsett vad man pratar om så finns det alltid någon här som vet mer, haha.

Vad har varit det bästa med kvällens Meetup?
– Jag tycker att Webmind har satt en hög ribba för hur man hostar en Meetup ikväll, och det är mycket folk som har kommit hit också. Det skapar en god vibe kring Webmind som byrå, och visar att de tror på och brinner för Umbraco.

  • 1
  • 2
  • 3

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg