Umbraco Cloud, en smartare investering!

17 februari 2017

Vi anser inte bara att Umbraco Cloud är en fantastisk produkt med mycket smart funktionalitet utan också att det är en smartare investering för dig som önskar en nya Umbraco site.

Vi på Webmind har länge varit väldigt förtjusta i Umbracos molntjänst byggd på Microsoft Azure. Den bytte namn i höstas och heter numera Umbraco Cloud. Ett enklare namn – men fortfarande samma fantastiska hostingtjänst.

Umbraco Cloud sägs kunna minska en sajts utvecklingstid med mellan 8–12 procent genom att automatisera flera av alla de administrativa steg i en utvecklares vardagliga arbete. När vi räknade på detta själva så kom vi fram till att denna siffra stämmer ganska så bra in i vår utveckling och för våra kunder innebär det att genom att välja Umbraco Cloud får de oftast en lägre månadskostnad än de får om de skulle välja en traditionell hosting.

Hur går det till?

Vill du veta mer om Umbraco Cloud?

Prata med din utvecklare hos oss på Webmind. Vi kan reda ut kostnaderna för just dig och hjälpa dig med vilken typ av hosting som i det långa loppet blir bäst och billigast för just dig. Det går självklart bra att flytta en sajt från en traditionell hosting till Umbraco Cloud.

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg