Webmind

08 november 2016

Save the date: 7 April 2017

Som ni säkert hört eller läst så blev det officiellt under vår senaste Göteborg Umbraco Meetup att Webmind kommer att arrangera en Umbraco Festival i Göteborg under nästa år som kommer gå under namnet uSweFest 2017. Vi är nu mycket glada att äntligen kunna meddela att vi har ett datum bokat. Markera den 7 april 2017 i din kalender! Som om inte det vore nog så har vi även en plats spikad: i våra nya, rymliga lokaler i Turionhuset i Göteborg!

Det kommer att bli en dag fullspäckad med intressanta presentationer med talare från hela Skandinavien, workshop, tävlingar, mingel, god mat, kalla drycker och framförallt en massa härliga människor som alla delar samma intresse: Umbraco!

Med sex månader kvar till utsatt datum så är vi just nu mitt uppe i planering av festivalen. Flera talare är redan bokade och intresset är stort, vilket vi är jätteglada för. Vi håller våra inbokade talare hemliga en stund till. Men det finns fortfarande några platser kvar att fylla. Är du intresserad eller känner du till någon som kan vara intresserad av att hålla en presentation på uSweFest 2017? Hör av dig till oss!

Vi jobbar just nu med en officiell sajt för uSweFest där ni kommer kunna följa utformandet av festivalen hela vägen fram till utsatt datum. Där kommer ni även kunna se agendan för dagen, alla talare och möjlighet till att anmäla sig. Eftersom vi även vet att det kommer en hel del tillresta så kommer vi även att dela med oss på tips på bra och billigt boende i Göteborg samt några guldkorn som vi anser att man inte får missa när man besöker Sveriges framsida. Vi hoppas kunna lansera denna officiella site vid årskiftet, men fram tills dess så kan ni anmäla ert intresse på vår uSweFest.com. Så in och anmäl er så missar ni ingen viktig information!

Vi hoppas verkligen att alla som är intresserade av Umbraco har möjlighet att komma på uSweFest 2017. Detta är inget lokalt event utan alla är bjudna, oavsett vart ni kommer från. Vi har hittills talare bokade på engelska, svenska, danska och norska, så alla är välkomna! Vi har dock ett begränsat antal platser att röra oss med, så det gäller att hänga på låset när vi öppnar bokningsfunktionen. Mer info om när det går att boka kommer längre fram.

Men som sagt, vi är fortfarande i planeringsstadiet, så om ni har åsikter, idéer eller på något sätt vill vara med och hjälpa oss arrangera denna dagen så är vi mycket tacksamma för all input som vi kan få.

Så boka in den 7 april 2017 i din kalender, och glöm inte anmäla ditt intresse på uSweFest.com. Och hjälp oss gärna sprida ordet om denna festival, både muntligt men också genom att dela inlägg i era sociala medier. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få! Ta hand om varandra så ses vi i april!

 

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg