Jens Josefsson

03 mars 2017

Vi har inte ny site, kolla in den!

Som webbyrå bör den egna siten vara ett föredöme och praktexempel. Vi tycker att alldeles för många byråer släpar med dåligt uppdaterade siter och skyller på ”skomakarens skor”. Så vill vi inte ha det och även om våra kunders projekt går först måste vi se till att själva vara up to date.

Tidigare lanserade vi nya siter för Webmind med ganska täta intervall. Men att ta fram ny design och ny teknik och fylla på med bilder, filmer texter och budskap tar tid och det är lätt att den nya fräscha siten bara blir liggande, vilket gör att livslängden inte blir så lång.

För snart tre år sedan fyllde vi 10 år och la ner massor av tid på att bygga den bästa site vi någonsin gjort. Vi tog hjälp av filmare, fotografer och copywriters för att få ett perfekt resultat. Skillnaden från tidigare är dock att vi har fortsatt arbeta med siten kontinuerligt. Gjort små uppdateringar, utvecklat bloggen, fyllt på med kundcase, berättat vad vi jobbar med just nu. Dessutom har vi vässat vår SEO, flyttat till Umbraco Cloud, fyllt på med en ny sida och slipat lite på designen.

Under de senaste veckorna har vi stegvis rullat ut en större mängd förändringar så att siten känns helt ny – fast utan att vara det. Eftersom vi har en stabil teknisk grund kan vi nu hålla siten fräsch och uppdaterad bara genom att göra små justeringar, lite i taget men med stor noggrannhet och engagemang.

Så – ta en titt på vår nygamla site – lite nyare och lite mer Webmind.

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg