Vill du bli vår nästa medspelare?

Jens Josefsson

16 oktober 2017

Vi har f.n. inga lediga tjänster men vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som har rätt kompetenser och rätt attityd.

Vi tar ofta och gärna emot praktikanter och LIA-elever, faktum är att de flesta som har fått anställning på Webmind har börjat här som LIA-elever.

Roller som vi är intresserade av:

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med hög ambition och god stämning, vi jobbar intensivt och hårt men tar oss också tid för kompetensutveckling, workshops, arrangera Umbraco-events, åka på events som Codegarden, ha AWs och en hel del andra trevligheter. Vi brinner för vad vi gör och har höga mål, vi hjälps alla åt för att tillsammans nå dit.

Vi satsar på personlig utveckling med både intern och extern kompetensutveckling och med olika utmaningar och möjligheter. Våra utvecklare är certifierade inom Umbraco och Ucommerce och anställda på Webmind har vi tre olika tillfällen tilldelas MVP-titlar. Företaget är Umbraco Certified Partner och Ucommerce Power House, den högsta nivån av Ucommerce´s partnerskap.

Vi är f.n. sex personer och en hund som sitter i ett stort och trevligt kontor i Turionhuset, Gårda, Göteborg. Vi har ett Fussball-spel, Nintendo 8-bitars, ölkyl, egen uteplats, semi-automatisk Gin & tonic-maskin, gott bryggkaffe och mycket plats för trevligheter. I fastigheten finns gym och lunchrestaurang.

 

Låter det som något för dig, kontakta mig, Jens Josefsson på jens@webmind.se eller 070-5916080.

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg