Vill du bli vår nästa medspelare?

Jens Josefsson

12 september 2018

Vi söker en erfaren projektledare och en senior webb/system-utvecklare.

Som projektledare kommer du vara kontakten mellan våra utvecklare och kunder. Du kommer tillsammans med utvecklarna planera och hantera våra projekt och du kommer ha en viktig, central roll. För att passa i rollen behöver du ha flera års erfarenhet av teknisk projektledning, gärna inom webb och/eller e-handel. Vi jobbar med agila metoder och har oftast en nära relation med våra kunder.

Som systemutvecklare behärskar du ASP.NET, C#, MVC och SQL. Du kommer att jobba med utveckling av webb i Umbraco och e-handel i Ucommerce. Har du erfarenhet av de plattformarna sedan tidigare är det bra, men det är inget krav. Vi erbjuder introduktionskurser internt och möjlighet till certifieringskurser på respektive plattform.

För oss är din personlighet väldigt viktig, så är du trevlig och ambitiös så löser resten sig!

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med hög ambitionsnivå och god stämning. Vi jobbar intensivt och hårt men tar oss också tid för kompetensutveckling och workshops, vi arrangerar Umbraco-events, åker på events som Codegarden och har AWs och en hel del andra trevligheter. Vi brinner för vad vi gör och har höga mål, vi hjälps alla åt för att tillsammans nå dit.

Vi satsar mycket på personlig utveckling med både intern och extern kompetensutveckling vilket medför en rad olika utmaningar och möjligheter. Våra utvecklare är certifierade inom Umbraco och Ucommerce och anställda på Webmind har vi fem olika tillfällen tilldelas MVP-titlar. Företaget är Umbraco Gold Partner och Ucommerce Power House, vilket är de högsta nivåerna av deras partnerskap.

Vi är för närvarande sju personer och en hund som sitter i ett stort och trevligt kontor i Turionhuset, Gårda, Göteborg. Vi har också ett kontor i Örebro där det än så länge är en person som jobbar. På kontoret i Göteborg har vi ett Fussball-spel, Nintendo 8-bitars, ölkyl, egen uteplats, semi-automatisk Gin & tonic-maskin, popcornmaskin, gott bryggkaffe och mycket plats för trevligheter. I fastigheten finns gym och lunchrestaurang. I Örebro har vi vårt kontor i ett nyrenoverat, ljust och fint kontorshotell tillsammans med andra trevliga IT-företag.

De utannonserade tjänsterna kommer ha placering i Göteborg.  

Låter det som något för dig, kontakta mig, Jens Josefsson på jens@webmind.se eller 031-187080.

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg