Webmind fyller 10 år!

Jens Josefsson

12 november 2014

Året är 2004, Lena Ph toppar Traxlistan med Det Gör Ont. Mean Girls är den mest sedda filmen och kultrullen Shaun of the Dead släpps. Hamburgaren fyller 100 år. Världens äldsta bryggeri Weinestephan fyller 970 år, OS hålls i Aten, morden i Knutby skakar Sverige och svenskarna får lära sig den hårda vägen vad en tsunami är.

Själv fyller jag trettio, flyttar ihop med min flickvän Emma och startar upp webbyrån Webmind. I början jobbade jag ensam på byrån från ett hyrt kontorsrum i Lorensberg och produktionen bestod mestadels av enkla små sajter.

Mycket har hänt sedan dess. Byrån har flyttat ett flertal gånger, Emma har blivit delägare, Robert, Linus och Dennis har blivit medarbetare. Ett stort antal projekt har passerat revy och nya kunder har kommit till oss, många av dem för att stanna kvar. Ett antal partners, praktikanter och anställda har satt sin prägel på oss. På vår resa hittills har vi hunnit med runt tvåhundrafemtio projekt, tagit tolv stycken Microsoft-certifikat, gjort fyra egna ölsatser, firat två lucia-mys och avverkat oräkneliga after work. Det känns fantastiskt spännande att vi nu fyller tio år. Ändå känns det bara som en början. Vi fortsätter att utvecklas, hitta nya utmaningar och leta efter bättre lösningar. Och vi har högre mål och ambitioner nu än någonsin – och inte minst storslagna planer för framtiden. Därför vågar jag utlova att de kommande tio åren blir ännu mer spännande!

Stort tack till alla otroliga kunder, partners, vänner, leverantörer, praktikanter och medarbetare som har gjort de första tio åren både möjliga och helt fantastiska!

Med mycket kärlek/Jens Josefsson VD och byråchef på Webmind anno 2004

  • Webmind 10 år
  • Webmind 10 år!
  • Webmind 10 år!
  • Webmind 10 år!
  • Webmind 10 år!

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg