Webmind har fått en lillasyster, uSite!

Emma Ekholm

28 mars 2015

Idén om att  skapa kvalitativa hemsidor för företag och organisationer som inte har ekonomi eller behov av byråverksamheten har funnits länge. Flera av lågprisaktörerna på marknaden hyr i själva verket ut en hemsida, den dagen du slutar betala de där hundralapparna i månaden försvinner också hemsidan. Något som vi vet ofta kommer som en överraskning för kunden som tror att de äger sin hemsida.

Så vad är uSite?

uSite är snygga hemsidor till ett fast lågt pris och med schysta villkor, helt utan löpande avgifter eller avtal. Du gör lite mer av jobbet själv vilket betyder att vi sparar tid och du sparar pengar. När din uSite är betald och klar så äger du den själv och väljer själv på vilket webbhotell den ska ligga. uSite byggs på publiceringssystemet Umbraco som är det system Webmind använder sig av i den vanliga byråverksamheten. Förändras behovet framöver går det alltid att vidareutveckla din uSite och då kan du vända dig till vilken byrå som helst som jobbar med Umbraco.

undefined
undefined
undefined
undefined

Hur funkar det då?

Välj den design du tycker är snyggast och som passar din verksamhet bäst, i nuläget finns sex olika och fler är på gång. Efter det ser vi fram emot att få din logga, önskemål om färger, lite text- och bildmaterial och kanske en sitekarta. När vi fått det bygger vi upp hemsidan och lägger in det materialet du skickat, utbildar dig i publiceringssystemet så du kan jobba vidare med din sajt och lanserar den tillslut på valfritt webbhotell.

Besök lillasyster uSite på usite.se och följ oss gärna på Facebook.

Är du intresserad av en uSite till din verksamhet så kontakta mig för mer information.

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg