Webmind öppnar kontor i Örebro!

Jens Josefsson

01 juni 2018

Nu har Webmind även kontor i Örebro. Tankarna om att expandera till flera städer har funnits länge och även om Örebro inte var det första stället vi tänkte på fick vi nu ett ypperligt tillfälle att skapa någonting fantastiskt här. Det är vår medarbetare Erik Knutsson som flyttar till Örebro och han kommer ansvara för att bygga upp den nya verksamheten.

Erik behåller sina nuvarande kunder och arbetsuppgifter men kommer samtidigt leta efter både fler kollegor och flera kunder i och kring Örebro.

Att öppna på ny ort känns fantastiskt spännande. Att vi kan göra det med en av våra befintliga medarbetare som redan har all nödvändig erfarenhet och kunskap om verksamheten och dessutom rätt attityd till Webmind är perfekt!

Riktigt skönt är det också att vi hyr in oss på det nyöppnade kontorshotellet ”SCALE X startup hub” som drivs av bland annat Petter Sehlin. Petter har varit en nära vän och samarbetspartner till oss på Webmind sedan vår start 2004 så det känns tryggt att ha det extra stödet i Örebro.

Både Webminds tjänster och uSites produkter kan fylla luckor på marknaden i och nära Örebro. Det finns varken Ucommerce-partners eller Umbraco Certified Partners i Örebro så det här blir en bra tillgång för kunder som har eller funderar på att skaffa de plattformarna. Vi är övertygade om att vi kommer tillföra efterlängtade möjligheter i området. Vi får dessutom en position närmare Stockholm för att bättre kunna ta hand om både befintliga och nya kunder i Stockholmsområdet.

Båda kontoren kommer att fortsätta jobba som ett och samma team och Erik kan fortsätta jobba med sina befintliga kollegor, projekt och kunder. Detta ger oss möjligheten att söka efter den bäst lämpade personen oavsett ort när vi ska rekrytera.

Att jobba som ett team på olika geografiska platser har givetvis sina utmaningar, därför har vi sett vi över rutiner, kommunikationsvägar och system för att få det att fungera optimalt. När Leon var i Tel Aviv fick vi chansen att köra en testrunda av våra nya rutiner och det fungerade över förväntan!

 

Det blir ett äventyr att etablera oss på en ny plats. Ett äventyr som jag tycker är både kul och utmanande! Som jag tror vi kommer kunna växa mycket av. Inte bara för att vi öppnar upp oss på nya marknader utan också för att vi hittar nya sätt att samarbeta och arbeta på som bolag.
 -  Erik Knutsson, Fullstack Developer / Office Manager Örebro

 

Vi ser egentligen bara en nackdel med det här och det är att vi kommer sakna att ha Erik hos oss på daglig basis. Men vi tror att han kommer att trivas väl i Örebro och vi tycker att han passar alldeles ypperligt för tjänsten som kontorschef på det nya kontoret. Vi skickar med en liten popcorn-maskin och ett Gin & Tonic-set för att han inte ska sakna Göteborgskontoret allt för mycket.

Grattis Örebro och lycka till Erik!

  • Erik Knutsson öppnar kontor i Örebro

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg