Världens största och bästa vinbutik på nätet, Winefinder!

Jens Josefsson

28 oktober 2015

Idag lanseras den nya e-handelsplatsen till Winefinder. Winefinder som säljer viner över nätet till svenska konsumenter siktar på att bli världens största och bästa vinnäthandlare, och vi tycker att de är på god väg.

Den nya siten har utvecklats av tre olika leverantörer tillsammans, reklambyrån Compañeros samt webbyråerna Zenta och Webmind. Compañeros som jobbar med strategier och kommunikation för Winefinder, både på siten och i andra medier valde oss på Webmind som partner för design, gränssnitt och användarupplevelse. Kundens befintliga webbyrå Zenta kunde då fokusera på att utveckla den tekniska plattformen.

undefined

Samarbetet mellan tre olika byråer i ett projekt skulle verkligen kunna innebär svårigheter med för många kockar inblandade. Inte minst oroande var att de två webbyråerna Webmind och Zenta inte kände varandra när samarbetet startades. Men kombinationen av oss tre leverantörer visade sig vara ett utmärkt val, vi alla tre jobbade hårt med kundens bästa i fokus och med en hög ambitionsnivå. Samarbetet gick snart oerhört smärtfritt och präglades av den höga ambitionen och kreativiteten. Vi trivdes väldigt bra tillsammans och vi fick alla möjlighet att nyttja våra respektive spetskompetenser. Webmind har aldrig tidigare fått resurser i ett projekt att göra ett så omfattande arbete med design och gränssnitt och det ger verkligen resultat.


Siten är väldigt omfattande med mycket information, många funktioner och i nuläget runt 4000 olika viner. Det är mycket som ska fungera korrekt tekniskt, och det är också stora utmaningar att kommunicera rätt budskap till rätt besökare, underlätta köp och skapa en mer intressant och lättanvänd site.

Ambitionen är hög, att bli störst och bäst i världen inom sin genre kräver en långsiktig och uthållig satsning. När nu den nya siten är lanserad startas omgående nya utvecklingsprojekt och en långsiktig plan smids.

Vi ser fram emot att följa Winefinders fortsatta resa mot toppen och är oerhört glada, stolta och tacksamma för vad vi hittills har fått vara delaktiga i. Ett stort tack till en fantastik kund samt till två av våra absoluta favoritsamarbetspartners Compañeros och Zenta!

Besök gärna Winefinder och glöm inte att lägga din order, bekvämt, prisvärt och tryggt.

Besök winefinder.se

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg