Utmaningar

Utmaningen här var att skapa en ny design som skulle tilltala en ung publik. Den skulle även vara grafiskt flexibel med en blandning av texter, bilder och produkter. För att öka försäljningen och underlätta köpprocessen så uppdaterade vi shoppen så att den blev mer användarvänlig. Det var även viktigt att se över den tekniska lösningen, så att man lätt ska kunna uppdatera och bygga ut siten när behov uppstår.Lösningar

Det vi gjorde var att bygga en helt ny shop med en tydlig design som tilltalar en yngre publik med en smidig och enkel köpprocess. Vi byggde den i en egen miljö för att bli av med gamla problem och begränsningar från andra shoppar. Med Uccelerate blev hanteringen av texter, bilder och produkter smidig och integrerad.

Tekniskt snack

Umbraco, Ucommerce och Uccelerate. Integrering mot affärssystem, PIM, Klarna Checkout och kortbetalning. Lösningen hanterar för närvarande två språk och 4 valutor. Hostas i Umbraco Cloud.Smidigare blir det inte. Grymt imponerad över Webminds uSite lösning som ger oss en flexibel e-handelssite med stora utvecklingsmöjligheter. Leveransen av projektet höll både en tight deadline, budget och kvalitetskrav. Webmind är en byrå som är effektiv och tydlig i sin kommunikation och levererar riktigt bra resultat.

Pauline Mämpel - E-commerce Manager at Future Eyewear Group Sweden AB

Resultat

En ny webbshop levererades inom snäv budget, tidsram och med höga krav. Snabbare och stabilare än den tidigare versionen ger nöjdare kunder.

Besök sidan

drzipe.com

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg