Utmaning

När Webmind påbörjade uppdraget hade webshopen till största del mobila besökare men var inte mobilanpassad vilket resulterade i att trots hög trafikmängd såldes det väldigt få klockor. Och med den låga försäljningen i shoppen fanns inte resurser för en stor satsning på e-handel.

Lösning

Genom att prioritera rätt och kostnadseffektivt bygga en mobilanpassad webshop baserad på en flexibel plattform lyckades vi öka konvertering till försäljning. Dessutom möjliggör vi för fortsatta investeringar i e-handeln, steg för steg.

Vad vi gjorde

Tillsammans med vår uppdragsgivare skapade vi en webshop baserad på Umbraco CMS och uCommerce e-handelsmodul. Utöver ny och mobilanpassad design och gränssnitt, utarbetades även en strategisk plan och åtgärdslista för att öka försäljningen.

Vi behövde en ny modern, fräsch och inte minst användarvänlig webbsida. En av de viktigaste kriterierna för oss var också att få en responsiv sida som kunde tillgodose vår allt mer stigande andel mobila besökare. Helhetslösningen som Webmind presenterade för oss, med en kombination av Umbraco och uCommerce e-handelsplattform, passade oss perfekt. Samarbetet med Webmind är mycket smidigt – ser vi ett problem, ser dom en lösning. Vi har nu en e-handel som är mycket flexibel, och som vi tillsammans med Webmind kommer att fortsätta att utveckla och växa med. En viktig kugge i vår digitala satsning online!

Christian Hoffmann, Marketing Manager på Capella Industries AB

Vår lösning

Webshopen är baserad på Umbraco CMS och uCommerce e-handelsmodul. Responsivt gränssnitt i HTML5 och CSS3. Dibs betallösning och koppling mot Microsoft Dynamics NAV.

  • Digitalt Koncept
  • Design
  • Gränssnitt
  • System
  • Umbraco
  • Projektledning
  • Support

Besök sidan

lambrettawatches.com

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg