Utmaningar

Den ursprungliga siten hade väldigt låg försäljning, problem med gamla fel och det var en lösning som egentligen var byggd för andra varumärken vilket gjorde att man kände sig låst. Den var dessutom svår att administrera och shoppen var svåranvänd för kunderna. Eftersom högsäsong för solglasögon närmade sig var det dessutom bråttom att bygga en ny lösning.

Lösningar

För att bli av med de gamla problemen byggdes en helt ny shop i egen miljö. Vi såg till att den blev lätt att administrera för att webshopmanagern enkelt ska kunna hantera innehåll och produkter, och på så sätt skapa en inbjudande shop som lockar till köp. Vi lägger också fokus på att siten ska bli lätt för kunderna att använda och integrerar Klarna Checkout för att underlätta för köp.

Tekniskt snack

Umbraco, Ucommerce och Uccelerate med en specialbyggd Instagramshop. Integrering mot affärssystem, PIM och Klarna Checkout. Hosting i Umbraco Cloud.

Snabb leverans, flexibilitet och funktionalitet var några av våra viktigaste krav, vilket levererades över förväntan. En smidig byrå att jobba med, kompetenta projektledare och utvecklare, samt en riktigt bra support. Valet att byta till Webminds uSite lösning var både smart och effektivt. Vi har idag en extremt flexibel plattform och ser inga begränsningar framåt i att fortsätta utveckla vår e-handel tillsammans med Webmind. Redan efter de första 2 månaderna ser vi en försäljningsökning på över 260%, vilket delvis beror på vår nya e-handelslösning.

Pauline Mämpel - E-commerce Manager at Future Eyewear Group Sweden AB

Resultat

En ny webbshop som stod klar på kort tid, som är snygg och lättanvänd och som redan efter de första 2 månaderna ger en försäljningsökning på över 260%.

Besök sidan

prestige.se

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg