Drivs av Umbraco cloud

Som ett av de första projekten vi lanserat i Umbraco cloud är kunden alltid försäkrad om att siten körs på senaste versionen av Umbraco.

Multispråklösning

Ett krav var att siten skulle lanseras på två språk, Svenska och Norska, men ha stöd för att kunna expandera till ännu fler språk i framtiden.

Vinstkalkylator

Tacdis ville visa vad man kunde tjäna på att byta till onlinebokning. Vi byggde en kalkylator där deras kunder enkelt kan ange vad de tjänar idag osv. för att få ett estimat på vad de kan tjäna på att digitalisera.

Hela vårt team tycker det har varit ett stort nöje att arbeta med Webmind. Det är kombinationen av den yppersta spetskompetensen i Umbraco och deras sätt att stå på tå för oss under en kritisk tidsperiod i ett pressat lanseringsschema. Vi gjorde det möjligt tillsammans.

Olof Jonasson - Head of Communication Volvo Car Retail Solutions AB

Vår lösning

Vi designade en helt dynamisk onepage site där kunden själva kan välja vilka sektioner ska ligga vart. Med Umbraco Forms kan kunden också själv styra över alla formulär på sidan. De kan enkelt lägga till fler fält i existerande formulär eller skapa helt nya formulär på siten. Siten kräver inbjudan, så en inloggningsfunktion byggdes med Umbraco Members som i skrivandets stund har ca. 400 medlemmar. Allting hostas så klart i Umbraco Cloud, för att försäkra kunden om bra upptid och att siten alltid körs på senaste versionen av Umbraco.

  • Digitalt Koncept
  • Design
  • Gränssnitt
  • System
  • Umbraco

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg