Utmaning

Winefinders e-handelsplats är stor, omfattande och tekniskt avancerad. Samtidigt som det fanns ett stort behov av vidareutveckling så fanns det också ett krav att fortlöpande underhålla och utveckla den befintliga lösningen. Att göra allt på ett kostnadseffektivt, snabbt och säkert sätt var en stor utmaning.

Lösning

Att vidareutveckla den befintliga tekniska lösningen med ett nytt gränssnitt, se över och underlätta flöden och säkra köpprocessen. Med tydligare kommunikation och bättre navigering underlättar man för både nya besökare och befintliga kunder. I princip en helt ny e-handel med samma tekniska plattform kvar som grund.

Vad vi gör

Vi byggde nytt gränssnitt med ny design, löste svårigheter och jobbade tätt med den tekniska byrån för att kunna utveckla befintligt system utan att störa den befintliga handeln. Vi fortsätter nu med uppdateringar, design, konceptutveckling och förbättringar av design och gränssnitt, allt med syftet att förbättra för kunderna och öka lönsamheten.

Webmind är en integrerad del i vår iterativa process med ett helhetsansvar för användarupplevelsen i både webb och mobil. De bidrar aktivt hela vägen i att sätta den strategiska riktningen till att konsekvent designa och implementera winefinder.se så att vi är optimerade för alla kanaler! Trots att vi jobbat relativt kort period ihop så har Webmind imponerat på mig, och jag ser fram emot fortsatt gott samarbete med att bygga världens bästa e-handel för vin!

Robert Henrysson - Marknadschef

Vår lösning

Webmind bygger gränssnittet i HTML5, CSS3 och JavaScript medan våra vänner på Zenta utvecklar systemet i ASP.NET.

  • Digitalt Koncept
  • Design
  • Gränssnitt
  • Support

Resultat

Den nya webshopen lanserades 28 oktober 2015. Arbetet försätter fortlöpande med förbättringar och vidareutveckling. Det innebär en stor investering från Winefinders sida och självklart vill man se mätbara resultat. Följande är några av de resultaten som kunde fastställas i slutet av 2015.

  • Ökad försäljning och bruttomarginal.
  • Signifikant ökning i antal medlemsregistreringar per vecka.
  • Rekord i antal besökare per vecka.

Vision

Ambitionen är hög, att bli störst och bäst i världen inom sin genre kräver en långsiktig och uthållig satsning. Så snart den nya shoppen lanserades påbörjades ett fortlöpande utvecklingsarbete.

Vi jobbar nu med att underlätta för kunder att få snabbare leveranser, att bygga en ny kassa, att bygga specialsidor för kampanjer, Bordeaux-primörer och mycket mer.

Besök Winefinder

winefinder.se

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Roger Norling
Roger Norling

Projektledare

roger@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

CFO / Partner

emma@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef / Partner

jens@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Frontend, UI/UX Designer

linus@webmind.se
Joakim Kullberg
Joakim Kullberg

Systemutvecklare/Helpdesk Manager

joakim@webmind.se
Johannes Tveitan
Johannes Tveitan

Systemutvecklare / Systemarkitekt

johannes@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Fullstack Developer / Office Manager Örebro

erik@webmind.se
Elena Svensson Reutova
Elena Svensson Reutova

Systemutvecklare

elena@webmind.se
Jasmin Kraitiss
Jasmin Kraitiss

Digital marknadsförare

jasmin@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
support@webmind.se
Södra Gubberogatan 8
416 63, Göteborg