Emma Ekholm

Sälj & strategi

När jag ringer till en kund och personen säger ”Emma, jag är så lycklig!” innan han eller hon ens sagt hej – då blir jag lycklig också. Jag blir även lycklig av choklad. Allas behov av webb är olika och jag brinner för att alltid hitta rätt lösning till varje kund.

Som sambo till Jens har jag varit med vid sidan om Webmind sedan starten 2004 men varit aktiv på heltid i bolaget sedan 2011, då jag även blev delägare. Jag jobbar främst med försäljning, strategier och content och är ofta länken mellan kunden och produktionen genom projektets gång.

Familjen består som sagt av Jens, men också den två italienska vinthunden Ragazza. Bäst trivs jag med livet när de finns omkring mig, oavsett om det är på jobbet eller på en skön uteservering i Berlin, eller hemma på terrassen.

Tidigare erfarenheter från en krokig men intressant väg är: Några år i Israel där jag jobbat som servitris, bartender och förman på en tomatodling. Ett halvår som volontär på Alalay, ett barnhem för hemlösa flickor i Bolivia. Några år på hotell i Malmö, Göteborg och Stockholm. En kort karriär som hotellbokare på Irland. Utbildat mig till Diplomerad Företagssäljare på IHM Business School och grundat och drivit Mina Former – Grafisk Formgivning.


Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg