Phoebe & Ragazza

Support & trivselansvariga

Eftersom Phoebe och Ragazza är hundar kan de inte skriva sin presentation själv, så matte Emma ställer upp. De har ingen officiell anställning på Webmind men de hänger här hela dagarna och ser till att alla mår bra.

Deras arbetsuppgifter består av att välkomna besökare i trappen med en svansviftning, krama om alla i personalen på ett rullande schema, charma till sig Frolic och sova. De är snälla och glada och tycker om alla. 

Hemma i soffan, på en filt i Vasaparken och klipporna på Öckerö är ett några av hundarnas favorithäng när de är lediga. De är vana resenärer och trivs lika bra på soldäck på Stena Danica en härlig sommardag som på en uteservering i Berlin en solig februaridag.

De två små sköna kontorshundarna är av rasen Italiensk Vinthund, en miniatyrversion av Greyhound. Ragazza flyttade till Göteborg som valp våren 2005 och mamma Phoebe kom ett år senare som fyraåring. De bor och trivs i Vasa med husse Jens och matte Emma.


Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg