Ragazza

Support & trivselansvarig

Eftersom Ragazza är en hund kan hon inte skriva sin presentation själv, så matte Emma ställer upp. Ragazza har ingen officiell anställning på Webmind men hänger här hela dagarna och ser till att alla mår bra.

Hennes arbetsuppgifter består av att välkomna besökare vid dörren med en svansviftning, krama om alla i personalen på ett rullande schema, charma till sig Frolic och sova. Hon är snäll och glad och tycker om alla. 

Hemma i soffan eller på terrassen när solen skiner är ett par av hennes favorithäng när hon är ledig. Hon är en van resenär och trivs lika bra på soldäck på Stena Danica en härlig sommardag som på en uteservering i Berlin en solig februaridag.

Vår lilla sköna kontorshund är av rasen Italiensk Vinthund, en miniatyrversion av Greyhound. Hon bor och trivs i Nya Gårda med husse Jens och matte Emma.

Fram till våren 2017 delade Ragazza sin tjänst med sin mamma Phoebe som nu vandrat vidare och lämnat ett stort tomrum på Webmind bakom sig.  


Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg