Häng med på
vår resa framåt

Värderar du flexibilitet? Gillar du att skapa och följa upp relationer? Är du passionerad för teknik och utveckling? Vem du än är, välkomnar vi dig med öppna armar.

Häng med på vår resa framåt! Vi skapar roliga samarbeten med kundens nytta i fokus. Det gör vi genom systemutveckling, UI/UX och strategi. Webmind löser dessa typer av problem med passion.

Lediga roller

Senior Backend Utvecklare

Senior Backend Utvecklare

Vi söker dig som är erfaren backend-utvecklare inom .NET och C#

Umbraco-Specialist

Umbraco-Specialist

För dig som är en erfaren Umbraco-utvecklare och vill utvecklas i din roll.

Finns det ingen tjänst just nu som passar dina erfarenheter här men du är intresserad av att ta ett framtidssnack ändå? Låter jättetrevligt, kontakta oss på direkten!

Praktisera mera!

Vi älskar att handleda och utveckla elever som kommer till oss. Här kan du göra praktik om du är intresserad av webbutveckling, UX-design, grafisk design, e-handel och digital marknadsföring. Hör gärna av dig, så tar vi det därifrån!

Web-Mindset

På Webmind brinner vi för att bygga ett företag som är bra för omvärlden, våra kunder och anställda. Vi tror på mångfald, och genom att omfamna alla perspektiv möjliggör vi för våra team att hjälpa kunder nå sin fulla potential. 

Vi satsar mycket på personlig utveckling med både intern och extern kompetensutveckling vilket medför en rad olika möjligheter. Våra utvecklare och content managers är certifierade inom Umbraco och Ucommerce, och anställda på Webmind har vid sju olika tillfällen tilldelas MVP-titlar. Vi har titeln Umbraco Platinum Partner vilket är deras högsta nivå av partnerskap.

Vi satsar på din utveckling

Din utveckling är vårt primära fokus. Vi ser dagligen hur intern och extern kompetensutveckling banar väg för nya möjligheter. Varje vecka får våra kollegor möjlighet att avsätta tid för att fördjupa sig i olika ämnen. Våra utvecklare och content managers är certifierade inom Umbraco och Ucommerce. Anställda på Webmind har vid sju olika tillfällen tilldelats MVP-titlar av våra partners. Är du vår nästa MVP?

Låter det intressant? Gött! Fyll i formuläret nedanför så tar vi det därifrån.

Låter det som något för dig?

Härligt då tycker vi du ska fylla i formuläret på direkten och tar vi det därifrån!

Inget måste, men lägg till om du har
Åk till toppen