Hosting med

Umbraco Cloud

Umbraco Cloud är för oss den självklara molntjänsten för Umbraco CMS. Tänk er en tjänst som regelbundet gör back-ups på er hemsida, har automatiserade flöden på plats som gör att utvecklare sparar tid i projekten och samtidigt håller högsta säkerhetsnivå. Visst låter det bra! Dessutom finns det olika prisplaner att välja mellan så du kommer hitta en som passar din hemsidans storlek och behov. Låt oss förklara lite mer varför vi tycker Umbraco Cloud är ett bra val för dig.  

Tar säkerhet på högsta allvar

Att använda en hostingtjänst som tar säkerhet på högsta allvar är ett måste. Umbraco Cloud bygger på Microsofts trygga Azure Cloud, vilken är en trygg och välanvänd molnplattform. Med Umbraco Cloud får man bl.a. med: 

  • Automatiska mindre säkerhetsuppdateringar inom versionen 
  • Säkrare krypterade hemsidor med automatisk HTTPS-certifikat 
  • Möjlighet att ställa in lösenordsregler för ökad säkerhet 
  • Hashade lösenord 
  • Inbyggd säkerhetskontroll 

Det går även att administrera behörighet internt för ert team. Detta är händigt då inte alla behöver ha åtkomst till alla sidor. Genom att begränsa vad olika medlemmar har tillgång till minimerar ni risker för fel som kan uppstå när många är inne i samma lösning.

Om något går fel

När ni har hosting med Umbraco Cloud ingår det Umbraco Cloud support vilket betyder att vi kan ta hjälp av deras support för att få upp sidan snabbare eller hitta orsaken till sidans problem.  

Om olyckan skulle vara framme så gör Cloud automatiska backuper på er hemsida, så det finns alltid möjlighet att återskapa sidan. Samma gäller även när ni arbetar med content, Cloud sparar versioner av er hemsida varje gång ni gör ändringar. Det gör att ni i content-arbetet alltid kan backa till föregående version om något, mot all förmodan går snett.  

Är ni intresserade av att höra mer om Umbraco Cloud och fördelarna hostingen skulle kunna ha för er så kontakta oss

DETTA ÄR BARA ETT AXPLOCK AV VÅRA KUNDER MED CLOUD
Åk till toppen