Specialiserade på Umbraco sedan 2013

Kunder & Case

Alla uppdrag är olika. Det viktigaste för oss på Webmind att du som kund får en site som motsvarar dina behov. Här är några exempel på projekt som vi är stolta över och som visar på bredden i vårt register.

Hemsida + Portal

Volvo Car Retail Solutions

VCRS är ett bolag inom Volvo Group som utvecklar intuitiva digitala lösningar som är enkla att använda och gör att Volvohandeln flyter på både för användare i verkstaden, bilhallen och för bilkunderna som nyttjar onlinetjänsterna. Idag används deras lösning av 10 000+ användare och varje år säljs 240 000+ bilar med stöd av deras system.

Tillsammans har vi byggt deras publika hemsida och även en portal som förenklar arbetet för deras återförsäljare.

Hemsida + E-handel

SVA

Statens veterinärmedicinska anstalt, SVA, är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag. SVA främjar djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö med diagnostik, forskning, beredskap och rådgivning.

För SVA hjälper vi till att förenkla arbetet och informationstillgängligheten för sina partners både när det kommer till att ta del av kunskap och utveckla e-handelsplattformen Ucommerce.

HEMSIDA

Daloc

Daloc är skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar. Varenda dörr som de tillverkar på Daloc har ett tydligt syfte. Så har det varit sedan Daloc startade 1942 med en dörr som stod emot brand. I dag gör de stål- och trädörrar som står emot det mesta.

Tillsammans med Designpartnern BBDO Nordics byggde vi Dalocs nya publika hemsida som nu finns på flera marknader runt om i Europa.

Hemsida + E-handel

Bliz

Bliz är ett svenskt märke som grundades 2007 och erbjuder bland annat sportglasögon för den som är aktiv oavsett nivå men som älskar träning och tuffa utmaningar. Bliz sortiment genomsyras av skandinavisk design som ligger i framkant inom funktion, teknik och utseende.

Vi har arbetat tillsammans med koncernen Future Eyewear i flera år och har byggt flera e-handelplatser där Bliz är den som finns på flest marknader runt om i världen.

Hemsida

Bimobject Business

Bimobject Business är en global marknadsplats för byggbranschen. Deras mål är att digitalisera byggandet och skapa en hållbar framtid.
Bimobject Business tillhandahåller designinspiration och digital produktinformation till världens arkitekter och ingenjörer samtidigt som de ger byggprodukttillverkare ett bättre sätt att nå, påverka och förstå dem.

För Bimobject byggde vi en hemsida där de kan visa upp sitt erbjudande för att deras sju marknader.

Hemsida + WCAG-anpassningar

Graphene Flagship

Graphene Flagship är finansierade av EU-kommissionen för att säkerställa en viktig roll för Europa i den pågående tekniska revolutionen, genom att ta forskning och innovation om Grafen ur labbet och till kommersiella tillämpningar.

För Graphene gjorde vi inte bara en lättnavigerad samt informationstung hemsida utan en stor del av projektet var även att se till att vi gjorde WCAG-anpassningar enligt standard.

Tillsammans

Samarbete ligger i hjärtat av vår organisation, vilket banar väg för långsiktiga kundrelationer. Vi står sida vid sida med er genom hela processen – från webbdesign via systemutveckling till uppföljning.

Vi är med er på hela resan

Vi tror på långsiktiga kundrelationer där det är vårt samarbete som bygger framgången. Med genomtänkt design, innehållsrikt content och en stabil teknisk grund skapar vi webbsiter som är enkla att administrera och lägger grunden till en ökad försäljning.

Åk till toppen