Välkommen till Webmind

På Webmind jobbar vi för att skapa förstklassiga webblösningar med både hjärta och hjärna. Vi tror att ärlighet och empati är minst lika viktigt som teknisk spetskunskap för att vi ska kunna erbjuda rätt lösningar.

Teamwork

Teamwork

Vi följer hela tiden upp hur vi kan bli bättre tillsammans. Både internt på Webmind, men även med våra kunder. Vi är starkare tillsammans.

Inte bara allvar

Inte bara allvar

Det är livsviktigt att trivas på jobbet, både för företagets och medarbetarnas skull. Allt kan inte vara allvar hela tiden – därför tar vi gärna en AW, firar lyckade projekt eller hittar på annat kul ihop.

Alltid i rörelse

Alltid i rörelse

Webben är i ständig förändring, liksom våra kunders behov. Därför jobbar vi hela tiden med att utbilda oss, hänga med, lära nytt och utvecklas inom våra kompetensområden.

Allt började 2004..

Den exponentiella teknologin började ta fart på riktigt, och Jens Josefsson bar på en vision. Hur kan man förena affärsstrategi med design och funktion, och låta dessa värden genomsyra webbplatser? Denna fråga utforskades på ett litet kontor intill Johannebergsgatan, och skulle sedermera bana väg för det Webmind som du står framför just idag. 

Åren gick, och visionen började ta fart på riktigt. År 2011 fick bolaget nytt liv, när Emma Trollpil gick in som partner och delägare. Det banade väg för expansion och Webmind öppnade dörrar till nya möjligheter, och nya fantastiska lokaler precis vid Vasaparken.

Webmind och dess personal hade bemästrat webb och e-handelsutveckling. Genom att bygga plattformar i Microsofts tekniker kunde man, redan här, garantera en säker webbplats för kunden. Men det var någonting som inte riktigt kändes helt färdigt. Webmind var fortfarande en relativt småskalig byrå, och för att kunna ta ett ordentligt kliv behövdes någonting extra. Utöver trygghet behövde företaget kunna leverera flexibla och funktionella lösningar utan att tumma på kvalitét. Det var här vi verkligen föll för Umbraco som CMS.

Webmind blir Webmind

Året var 2013 när vi fann Umbraco. Vi blev tidigt aktiva i det Svenska Umbraco communityt där vi kontinuerligt började arrangera kompetensutvecklande träffar. Vi ville nå ut med värdet som Umbraco ger världen. Så pass mycket att vi gav liv till Sveriges första Umbraco Festival. Det blev en succé, när omkring 70 personer samlades för att utbyta kunskaper och erfarenheter. Festivalen har numer en given plats i det svenska Umbraco-communityt, och går årligen av stapeln i olika städer i Sverige. 2018 blev vi Umbraco Gold Partner och 2023 tog vi steget upp till Umbraco Platinum Partner, något som vi är väldigt glada och stolta över

Vi fostrar MVP’s

Webmind har genom åren varit en plats för individer att utveckla sina kompetenser på. Sveriges första Umbraco MVP-titel gick till en Webmind-anställd 2016. År 2017 fick vår VD Jens dubbelt MVP från Umbraco och Ucommerce. Två andra medarbetare titulerades Ucommerce MVP 2018, 2020 fick Jens titeln Ucommerce MVP igen. Vår tidigare CTO Poornima Nayar har belönats med Umbraco MVP-titeln fyra år i rad och Microsoft MVP både 2021 och 2022.

Blogg

Ibland händer det mycket, ibland mindre och ibland händer allt spännande på samma gång.

Vi finns överallt. Nästan.

...Men vårt huvudkontor ligger i Göteborg. Som digital byrå arbetar vi utan problem både utanför och innanför Sveriges gränser. Webmind innehar en gedigen erfarenhet inom digital kommunikation, och vi strävar hela tiden att utvecklas. Den mentaliteten använder vi för att stärka samarbetet både internt och för dig som kund.

Vi är baserade i Göteborg men det behöver inte du vara!
Åk till toppen