VI ÄR SPECIALISERADE PÅ

Umbraco CMS

Umbraco är ett flexibelt och kraftfullt innehållshanteringssystem (CMS) som ger dig full kontroll över er webbplats eller webbapplikation. Med sitt intuitiva och användarvänliga gränssnitt möjliggör Umbraco CMS enkelt skapande, redigering och publicering av innehåll. 

Umbraco är världens största open source-CMS baserat på .NET. Det är ett flexibelt och användarvänligt CMS som är enkelt att utveckla för att passa kundens önskemål. Vi använder Umbraco för att bygga alltifrån enklare webbsidor, intranät till stora e-handelssidor. Eftersom det är ett open source så behöver man inte heller lägga delar av sin budget på licenskostnader utan man investerar i stället i kompetensen hos utvecklarna så att de kan anpassa lösningen leverera en så bra slutprodukt som möjligt.

Säkert och Skalbart 

Umbraco CMS är ett mycket skalbart system som passar hemsidor av alla storlekar. Oavsett om er webbplats upplever tillväxt och kräver ökat utrymme, eller om nya system behöver integreras, erbjuder Umbraco möjligheten att smidigt skalas upp utan att behöva genomgå en omfattande omstartsprocess. På grund av sin skalbarhet och flexibilitet är Umbraco CMS en plattform som kan växa med dina behov. Både för dig som har en enkel informationssite eller en komplex företagswebbplats med integrerade system kan Umbraco hantera ert innehåll på ett effektivt sätt. 

Genom att dra nytta av dess intuitiva verktyg och funktioner kan du effektivt publicera och organisera innehåll på webbplatsen, samtidigt som du har kontroll över tidpunkten för publiceringen. Med denna flexibilitet kan du anpassa webbplatsens innehållsförvaltning efter dina specifika behov och samtidigt upprätthålla en enkel och smidig användarupplevelse. 

När det gäller säkerhet finns det ingen anledning till oro, Umbraco tar säkerheten på största allvar och erbjuder stabila funktioner för att skydda er webbplats och dess innehåll. Med inbyggda funktioner som användarhantering, åtkomstkontroller och SSL-stöd kan du vara trygg er data är i säkra händer. 

Utöver detta så finns det andra fördelar med Umbraco som CMS

  • Öppen källkod: Umbraco CMS är baserat på öppen källkod/Open source vilket innebär att källkoden är tillgänglig för alla. Detta ger dig fullständig frihet att anpassa plattformen efter dina specifika behov. Du kan utöka funktionaliteten med egna tillägg och dra nytta av ett aktivt och växande samhälle av utvecklare som bidrar till plattformens utveckling. 
  • Skräddarsydd lösning: Med Umbraco CMS är det enkelt att integrera tredjepartstillägg och utvidga plattformens funktionalitet. Det finns ett brett utbud av tillgängliga integrationer och paket som gör det möjligt att lägga till funktioner som e-handel, sökmotoroptimering, formulärhantering och mycket mer. Med denna flexibilitet kan du skräddarsy Umbraco efter dina exakta behov och skapa en unik digital upplevelse. 
  • SEO-vänligt: Umbraco CMS är grundoptimerad för sökmotorer och hjälper dig att maximera synligheten på webben. Genom att tillhandahålla användarvänliga verktyg för sökmotoroptimering kan du enkelt optimera texten på din webbplats för relevanta söktermer och ytterligare förbättra din placering i sökresultaten. Detta hjälper dig att öka organisk trafik och nå en bredare publik. 

Sammanfattningsvis är Umbraco den ultimata lösningen för dig som vill ha en kraftfull och flexibel webblösning. Med dess användarvänliga gränssnitt, omfattande funktioner, säkerhet, skalbarhet och ett aktivt community anser vi att Umbraco är ett av de allra starkaste Open Source CMS:en vi har på marknaden idag. 

Umbraco Cloud Powerhouse

Umbraco Cloud Powerhouse

“The official stamp of Umbraco Cloud expertise for Umbraco Partners”. Ett bevis på vår expertis inom molntjänsten Umbraco Cloud. Vi har både erfarenhet och kompetens nog för att säkerställa lyckade projekt på Umbraco Cloud.

Vi är Umbraco Platinum Partner

Att vara Platinum Partner är ett bevis på vår expertis och engagemang i plattformen. Det är ett stöd för oss och en trygghet för våra kunder. Som Platinum Partner ställs krav på oss, och i gengäld så får vi erbjudanden, möjligheter, information, dialog, support samt rådgivning på ett sätt som annars inte är möjligt.

Umbraco Contributing partner

Umbraco Contributing partner

Titeln "Contributing Partner" introducerades för att lyfta de partners som går den extra milen för en fortsatt tillväxt av plattformen. Att välja en Platinum Partner som dessutom har den här titeln innebär att du arbetar med en nära och engagerad partner som aktivt främjar Umbracos ekosystem.

Umbraco + DXP = Sant

Umbraco lägger idag mycket kraft på att underlätta implementering av Composable DXP och kunna fungera som ett nav i dessa lösningar och kan redan idag användas som en Composable DXP. 

Composable plugins i en DXP kan vara betallösningar, analysverktyg, support och CRM system, kampanjverktyg osv. Poängen är att du själv som kund ska kunna "komponera" de system och funktioner du vill ha från de bästa leverantörerna.

Vill du veta mer om Umbraxo och DXP? 

Vill ni ha en offert eller bara en kontakt? 

Här är några av våra kunder som använder Umbraco

Vi har svart bälte i Umbraco

Vi är experter på Umbraco och lägger stor vikt vid funktionalitet, flexibilitet och trygghet. Dessa värden går även hand i hand med plattformen. Som en av Sveriges två Platinum Partners och med snart 20 år i branschen kan vi med säkerhet påstå att vi är experter. Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller önskar en offert.   

Åk till toppen