VI ÄR SPECIALISERADE PÅ

Umbraco CMS

Umbraco är världens största open source-CMS baserat på .NET. Det är ett flexibelt och användarvänligt CMS som är enkelt att utveckla för att passa kundens önskemål. Vi använder Umbraco för att bygga alltifrån enklare webbsidor, intranät till stora e-handelssidor. Eftersom det är ett open source så behöver man inte heller lägga delar av sin budget på licenskostnader utan man investerar i stället i kompetensen hos utvecklarna så att de kan anpassa lösningen leverera en så bra slutprodukt som möjligt.

Letar du efter en byrå med svart bälte i Umbraco?

Då har du hamnat helt rätt! Vi finns här för dig oavsett om ni har ett helt nytt projekt på gång eller vill vidareutveckla en befintlig webbsida.

Största fördelarna med Umbraco CMS

Användarvänligt
Flexibelt
Licensfritt
Hög säkerhet
Prisvärt alternativ
Ett CMS man kan växa medVi är Umbraco Gold Partner

Att vara Gold Partner är ett bevis på vår expertis och engagemang i plattformen. Det är ett stöd för oss och en trygghet för våra kunder. Som Gold Partner ställs krav på oss, och i gengäld så får vi erbjudanden, möjligheter, information, dialog, support samt rådgivning på ett sätt som annars inte är möjligt.

Umbraco Cloud Powerhouse

Umbraco Cloud Powerhouse

“The official stamp of Umbraco Cloud expertise for Umbraco Partners”. Ett bevis på vår expertis inom molntjänsten Umbraco Cloud. Vi har både erfarenhet och kompetens nog för att säkerställa lyckade projekt på Umbraco Cloud.

Umbraco Contributing partner

Umbraco Contributing partner

Titeln "Contributing Partner" introducerades för att lyfta de partners som går den extra milen för en fortsatt tillväxt av plattformen. Att välja en Gold Partner som dessutom har den här titeln innebär att du arbetar med en nära och engagerad partner som aktivt främjar Umbracos ekosystem.

 

 

Vi är nu Umbraco Cloud Powerhouse

Vi älskar en anledning att fira och nu har vi fått en riktigt bra! Webmind har blivit utnämnda till Umbraco Cloud Powerhouse vilket vi är väldigt glada och stolta över!

Läs mer

Webmind är nu Umbraco Gold Partner

Vi är väldigt stolta och glada över att äntligen få berätta att vår byrå nu är en Umbraco Gold Partner, den högsta nivån av Umbraco partnerskap. Vi är en av tre guldpartners i Sverige och den enda Umbraco Gold Partner i västra och södra Sverige.

Läs mer
Webmind has always been a part of the family - all due to their outstanding Umbraco skills and heartfelt dedication in the Swedish Umbraco community. With this natural step of entering the Gold Partner family, I am so thrilled to welcome Webmind officially!
Anders Trans Sørensen
Major Friend Maker, Umbraco HQ

Läs om några av våra Umbraco-projekt

Åk till toppen