Umbraco Cloud - Hostingtjänst med fördelar för din webb 

Umbraco Cloud är en molnbaserad hostingtjänst som erbjuder alla sina kunder det dem behöver för en trygg hosting. Det finns flera anledningar till varför vi på Webmind väljer att rekommendera Umbraco Cloud till våra kunder, låt oss förklara varför.

 

Varför välja Umbraco Cloud som hostingtjänst? 

Umbraco Cloud erbjuder många fördelar, här är några som vi anser gynnar din Umbraco-site: 

  1. Automatiska Uppdateringar 
   Med Umbraco Cloud slipper man manuella uppgraderingar inom den minor- version din Umbraco-site ligger på. Plattformen hanterar automatiska minor-uppgraderingar, vilket innebär att din webbplats alltid är uppdaterad med de senaste funktionerna och säkerhetsåtgärderna. Förutom att ni sparat kostnaderna för att uppgradera så säkerställer ni också att er webbplats har de senaste skydden mot potentiella hot. 
    
  2. Skalbarhet och Prestanda 
   Umbraco Cloud är byggt på Microsoft Azure, vilket garanterar en robust och skalbar infrastruktur. Oavsett om din webbplats upplever en plötslig ökning av trafik eller gradvis växer över tid, kan Umbraco Cloud hantera det utan problem genom att erbjuda flera olika hosting-nivåer. Detta betyder att din webbplats alltid kommer att prestera på toppnivå, vilket ger en bättre användarupplevelse för dina kunder. 
    
  3. Inbyggd versionskontroll och effektiviserade deploy-flöden 
   Genom integration med Git, erbjuder Umbraco Cloud kraftfull versionskontroll som gör det enkelt att hantera och synkronisera ändringar i kodbasen. En av de mest imponerande funktionerna i Umbraco Cloud är dess deploy-flöden, som är designade för att göra utveckling, testning och distribution av webbplatsuppdateringar så smidiga och effektiva som möjligt. Deploy-flöden i Umbraco Cloud är automatiserade processer som hanterar överföringen av kod, innehåll och konfigurationsändringar mellan olika miljöer, såsom utveckling, test och produktion. 
    
  4. Support och trygghet  
   Med Umbraco Cloud får man tillgång till Umbracos egna support. Denna fördel gör det möjligt för din partner att tillsammans med supporten lokalisera och fixa eventuella problem på ett snabbt och effektivt sätt, vilket skapar trygghet för dig som kund.
    
    

Gör Umbraco Cloud till ditt första val 

Att välja en trygg hostingtjänst är avgörande för din webbplats framgång. Vi rekommenderar starkt att använda Umbraco Cloud som hostingtjänst, i synnerlighet om ni redan använder er av Umbraco som CMS.
 

För mer information om Umbraco Cloud och hur det kan gynna ditt företag, tveka inte att kontakta oss.
Åk till toppen