Webmind undervisar i Umbraco Fundamentals på Yrgo

Leon har under två dagar den här veckan hållit kursen Umbraco Fundamentals Training för studerande som läser programmet Webbutvecklare på Yrgo. Under kursen får deltagarna lära sig grunderna i Umbraco CMS, de får testa olika funktioner i verktyget och de får prova på att bygga en site från grunden. Efter avslutad kurs och slutprov blir deltagarna Umbraco Certified Professionals.

Yrgo är den tredje yrkeshögskolan som blir en del av ett nytt och spännande samarbetet mellan Umbraco, Webmind och yrkeshögskolor i Göteborg. Ett samarbete som innebär många fördelar för alla inblandade. Så här säger Leon efter sina två dagar på skolan:

Två dagar tog jag båten till jobbet, det var minst sagt härligt! Detta eftersom jag gjort ett besök på Yrgos utbildning Webbutvecklare där jag har hållit i kursen Umbraco Fundamentals Training. Det har varit väldigt roligt och resulterat i många glada och certifierade elever!– Leon Lindeberg, Systemutvecklare 

Det var första gången Leon undervisade på Yrgo, men det är inte första gången Webmind och Yrgo samarbetar. Ett samarbete faller sig naturlig eftersom Erik, Linus och Johannes alla gått utbildningen Webbutvecklare på skolan. Både Erik och Linus har tidigare gjort besök för att hålla i kurser och Johannes arbetar även han en del på skolan.

Att få samarbetat med yrkeshögskolor som utbildar i webbutveckling och att få träffa så många duktiga och hungriga studerande är otroligt givande, och vi hoppaLeon har under två dagar den här veckan hållit kursen Umbraco Fundamentals Training för studerande som läser programmet Webbutvecklare på YRGO. Under kursen får deltagarna lära sig grunderna i Umbraco CMS, de får testa olika funktioner i verktyget och de får prova på att bygga en site från grunden. Efter avslutad kurs och slutprov blir deltagarna Umbraco Certified Professionals.s att vi får komma tillbaks till Yrgo snart igen. Grattis till alla nya Umbraco Certified Professionals och på återseende Yrgo!

Åk till toppen