Specialiserade på Umbraco sedan 2013

Kunder & Case

Alla uppdrag är olika. Det viktigaste för oss på Webmind att du som kund får en site som motsvarar dina behov. Här är några exempel på projekt som vi är stolta över och som visar på bredden i vårt register.

Vi digitaliserar Volvohandeln
Volvo Car Retail Solutions

Sports glasses, Goggles & Helmets
Bliz

We challenge people to work smarter
Symetri
HEMSIDA + E-HANDEL MED UCOMMERCE

Winefinder

Winefinder som säljer viner över nätet till svenska konsumenter siktar på att bli världens största och bästa vinnäthandlare och de är på god väg Den nya e-handelsplatsen utvecklades av oss på Webmind tillsammans med webbyrån Zenta och reklambyrån Compañeros. Webmind som partner för design, gränssnitt och användarupplevelse. Kundens befintliga webbyrå Zenta kunde då fokusera på att vidareutveckla den tekniska plattformen.

HEMSIDA

Daloc

Daloc är skandinaviens ledande tillverkare av säkra dörrar. Varenda dörr som de tillverkar på Daloc har ett tydligt syfte. Så har det varit sedan Daloc startade 1942 med en dörr som stod emot brand. I dag gör de stål- och trädörrar som står emot det mesta.

Ett roligt projekt där vi tillsammans med en samarbetspartner skapade vi en helt ny webb för Daloc. 

Specialbyggd hemsida + WCAG-anpassningar

Graphene Flagship

Graphene Flagship är finansierade av EU-kommissionen för att säkerställa en viktig roll för Europa i den pågående tekniska revolutionen, genom att ta forskning och innovation om Grafen ur labbet och till kommersiella tillämpningar.

För vår kund byggde vi en helt skräddarsydd hemsida med Umbraco. Med sin nya flexibel lösning kan kunden arbeta fortlöpande med att utveckla hemsidan genom att skriva artiklar och arbeta aktivt med sina event.

Hemsida + Forum

Stiftelsen Dispurse

Stiftelsen Dispurse är en svensk välgörenhetsorganisation som vill vara en kraft för att motverka fattigdom i världen. Deras bidrag i kampen mot fattigdom består utav en digital litteracitetsutbildning, anpassad för kvinnor på landsbygden som av olika anledningar inte haft möjlighet att gå i skolan. 

Vi har arbetat med Dispurse i flera år och har nu lanserat en ny uppdaterad hemsida med ett forum på flera språk som hjälper hela deras organisation arbeta tillsammans trots att de sitter i olika världsdelar för att nå sina mål.

Tillsammans

Samarbete ligger i hjärtat av vår organisation, vilket banar väg för långsiktiga kundrelationer. Vi står sida vid sida med er genom hela processen – från webbdesign via systemutveckling till uppföljning.

Vi är med er på hela resan

Vi tror på långsiktiga kundrelationer där det är vårt samarbete som bygger framgången. Med genomtänkt design, innehållsrikt content och en stabil teknisk grund skapar vi webbsiter som är enkla att administrera och lägger grunden till en ökad försäljning.

Åk till toppen