Jens Josefsson blir Umbraco MVP

Emma Ekholm

15 juni 2017

Jens kan numer titulera sig som Umbraco MVP, och det är stort!

MVP står i Umbraco-sammanhang för Most Valued People och är en hedersutmärkelse som nu delas ut för sjätte året. Umbracos grundare och Chife Unicorn, Niels Hartvigs beskrivning av männsiskorna som tilldelas en MVP-titel; The people who go the extra mile help to help and contribute.

Totalt utsågs 15 personer till MVP i tre olika kategorier. Jens blev utsedd till Umbraco MVP i kategorin ”Community” för sitt arbete med den svenska Umbraco-festivalen uSweFest. Priset delades ut under Umbracos årliga festival Codegarden i Odense under onsdagen den 7:e juni.

 


Jag är så klart otroligt stolt och tacksam för utmärkelsen. Det är jag som får titeln men hela mitt team delar äran efter allt arbete och all energi vi tillsammans har investerat i vårt arbete med uSweFest! Det här stärker så klart vårt engagemang för Umbraco och för vårt arbete i det svenska communityt.
- Jens Josefsson

 

Första gången ett Umbraco MVP tilldelades någon i Sverige var förra året och även då till en anställd på Webmind, så det är extra roligt att Sveriges andra Umbraco MVP även det landar på Webmind. Nu siktar vi på ett tredje!

Följ länken för att se årets alla Umbraco MVP

  • Jens Josefsson MVP

Hör av dig! Skriv några korta rader om ditt projekt och skicka till oss. Vi kontaktar dig för ett fortsatt resonemang om hur vi kan hjälpa dig med din webb.

Vet du redan vem du vill prata med – kontakta oss direkt.
Erik Knutsson
Erik Knutsson

Design / Front end Developer

erik@webmind.se
Linus Dahl
Linus Dahl

Design / Front end Developer

linus@webmind.se
Emma Ekholm
Emma Ekholm

Sälj & strategi

emma@webmind.se
Jens Josefsson
Jens Josefsson

Byråchef

jens@webmind.se
Leon Lindeberg
Leon Lindeberg

Systemutvecklare

leon@webmind.se
031 - 18 70 80
info@webmind.se
Södra Gubberogatan 8,
416 63 Göteborg