Jens Josefsson blir Umbraco MVP

Jens kan numer titulera sig som Umbraco MVP, och det är stort!

MVP står i Umbraco-sammanhang för Most Valued People och är en hedersutmärkelse som nu delas ut för sjätte året. Umbracos grundare och Chief Unicorn, Niels Hartvigs beskrivning av människorna som tilldelas en MVP-titel; The people who go the extra mile help to help and contribute.

Totalt utsågs 15 personer till MVP i tre olika kategorier. Jens blev utsedd till Umbraco MVP i kategorin ”Community” för sitt arbete med den svenska Umbraco-festivalen uSweFest. Priset delades ut under Umbracos årliga festival Codegarden i Odense under onsdagen den 7:e juni.

Jag är så klart otroligt stolt och tacksam för utmärkelsen. Det är jag som får titeln men hela mitt team delar äran efter allt arbete och all energi vi tillsammans har investerat i vårt arbete med uSweFest! Det här stärker så klart vårt engagemang för Umbraco och för vårt arbete i det svenska communityt. - Jens Josefsson

Första gången ett Umbraco MVP tilldelades någon i Sverige var förra året och även då till en anställd på Webmind, så det är extra roligt att Sveriges andra Umbraco MVP även det landar på Webmind. Nu siktar vi på ett tredje!

Följ länken för att se årets alla Umbraco MVP

Åk till toppen