Webmind blir Umbraco Platinum Partner

Efter 10 år med Umbraco och 5 år som Umbraco Gold partner satsar vi nu ännu hårdare. Därför är vi väldigt stolta över att vi nu blir en av de första byråerna i Sverige med Umbracos högsta partnerskap, Umbraco Platinum Partner. 

Umbraco presenterade nyligen sitt nya partnerprogram där de addderar en nivå i toppen. Vi kände att gå upp en nivå och bli Platinum Partner var ett naturligt steg för oss för att närma oss vårt mål att bli Sveriges bästa Umbracobyrå.  

Detta är ett partnerskap som betyder väldigt mycket för oss. Vi har genom åren haft och fortsätter ha ett nära samarbete med Umbraco vilket är en fördel för oss men framför allt för våra kunder. Som Platinum Partner är det också en självklarhet för oss aktivt bidraga till Umbraco-communityt genom att dela vår expertis, utveckla mjukvarupaket samt delta i olika evenemang och konferenser.  Det är detta som ligger oss närmast om hjärtat, att på olika sätt främja tillväxten och framtidsutvecklingen av Umbraco. 

Vi har satsat helhjärtat på Umbraco och det tänker vi fortsätta göra. Att ta steget upp till den nya nivån Platinum Partner är därför det självklara valet för oss. Det betyder att vi investerar mer i Umbracos kretslopp och att vi får mer tillbaka ju mer vi satsar. Det tycker vi är en vinst för oss själva, våra kunder och hela Umbracos ekosystem.
- Jens Josefsson CEO 

  Läs gärna här om fördelarna med att jobba med en Umbraco Partner

 

Åk till toppen