Vi firar 5 år som Umbraco Gold Partner

Wow, vad 5 år går fort! Känns som igår när det ställdes till med guldfest på kontoret med konfettikanoner, ballonger, bubbel, och massa gott att äta. Den här dagen var en viktig milstolpe mot att bli Sveriges bästa Umbraco-byrå. 

Redan 2013 började vi jobba med Umbraco som plattform och har sedan 2018 varit Umbraco Gold Partner, ett partnerskap vi är stolta över att upprätthålla för femte året i rad!  

Att vara en Umbraco Gold Partner är helt enkelt en stämpel på att Umbraco ser oss som en erfaren och kompetent partner med hög expertis inom Umbraco CMS där vi också kan får ta del av olika förmåner från Umbraco. En stämpel som inte bara betyder mycket för oss utan också för våra kunder.  

Men vad har den här stämpeln betytt för oss de senaste åren?

Vi lämnar över ordet till vår VD Jens: 

5 år som Gold Partner 

Det har varit 5 roliga och lärorika år som guldpartner, under de här åren har vi som team utvecklats väldigt mycket. Både vårt engagemang, vår ambition och byrå i sig har vuxit sig starkare. Vi har gjort mycket roligt med och för Umbraco som, anordnat festivaler, haft Meetups, deltagit i konferenser, utbildat hundratals utvecklar-elever i Umbraco och på många andra sätt bidragit till hela ekosystemet.  

Vad innebär det att vara Umbraco Gold Partner för oss 

För oss innebär det många olika saker. Att bli guldpartner gav oss stolthet och trygghet i vad vi gör. Förutom ett kvitto på vår kompetens på Umbraco så får vi en nära relation, bättre support, större möjligheter och fler förmåner.  Det har också gett oss en ännu närmare relation med Umbraco HQ och har också stärkt vårt rykte och våra möjligheter på marknaden.  

Tack gänget för dessa år. Vi fortsätter att fokusera på Umbraco framåt och kommer absolut fortsätta vara guldpartner i många år framöver.  

Fördelarna med att jobba med en Umbraco Gold Partner 

Men vad krävs för en webbyrå att bli Umbraco Gold Partner och vad får du som kund ut av det – med andra ord, varför ska du välja en Umbraco Gold Partner framför andra Umbraco-byråer? 

Som vi nämnde tidigare så får en Umbraco Gold Partner vissa förmåner och fördelar. Dessa kan inkludera tidig tillgång till nya funktioner och uppdateringar, teknisk support från Umbraco-teamet, marknadsföringsmöjligheter och exponering på Umbraco-webbplatsen och i samhället. Det kan också öka förtroendet hos potentiella kunder som letar efter en pålitlig och kompetent Umbraco-leverantör. 

För att bli en Umbraco Gold Partner måste vi som företaget uppfylla vissa kriterier och krav som fastställts av Umbraco. Dessa kan inkludera:   

  • Vi måste bevisa ha en gedigen erfarenhet av att arbeta med Umbraco och kunna visa upp framgångsrika implementeringar av Umbraco-projekt.  
  • Våra utvecklare och teammedlemmar måste ha genomgått officiell Umbraco-utbildning och certifieringar för att kunna hantera och utveckla Umbraco-projekt på bästa sätt. Vi arbetar dessutom med Umbraco Educational Programme och certifierar utvecklarstunder runt om i Göteborg i Umbraco, ett arbete vi tycker är otroligt kul. 
  • Vi ska kunna tillhandahålla positiva referenser från nöjda kunder som har använt deras Umbraco-tjänster. Vissa av våra referenser hamnar på självaste Umbraco.com. 
     
  • En guldpartner förväntas ha ett nära samarbete med Umbraco-teamet och bidra till communityt genom att dela kunskap, utveckla packages och delta i evenemang och konferenser. Detta är något vi verkligen brinner för, att på olika sätt få Umbraco att utvecklas och växa.  

  

Att vara en Umbraco Gold Partner är som sagt väldigt viktigt för oss, både för hur det stärker oss inom bolaget men mest för att alla fördelarna det ger våra kunder, de som är viktigast. Stort tack till alla kollegor, kunder och inte minst teamet på Umbraco HQ som varit med på den här resan hittills.  

Vi finns här om du har några frågor Umbraco Gold Partner eller om hur vi skulle kunna hjälpa dig. 

 

Åk till toppen