Codegarden 2022

Förra veckan var delar av gänget på plats i Odense för att gå på Umbracos årliga event Codegarden. Precis som så mycket annat har Codegarden de senaste två åren fått hållas digitalt men du kan nog föreställa dig hur glada alla var över att vara på plats igen. Ett härligt event som pågår i flera dagar där det blandas av kunskap, roliga aktiviteter men framför allt får man träffa alla härliga människor som brinner för Umbraco lika mycket som vi gör.

Partner summit

Veckan i Odense började med Umbraco Parter Summit. En nyhet för i år är att det inte är bara Umbraco Gold Partners som bjuds in till eventet utan det har utökats till att även Umbracos Tech Partners är med på dagen. Under den här dagen berättar Umbraco om nyheter, trendspaningar och så mycket annat värdefullt för oss som Gold partners. 

Dagen tillsammans avslutades med en fin middag med tal av Danmarks f.d statsminister Lars Løkke Rasmussen. Efter en härlig dag med alla partners begav oss till Umbraco HQ för att sparka igång festligheterna med resten av deltagarna på festivalen.

Kunskap

Under dagarna hålls det olika sessions med olika spår. Detta gör att oavsett om man är utvecklare, management eller marknadsförare så finns det något att lära sig för alla. Vi lämnar festivalen med så mycket ny information och konkreta saker vi redan nu vill ta med oss och implementera i bolaget. Det kommer snart lite mer om detta i våra olika kanaler. Det har varit så roligt att lyssna på alla duktiga talare från communityt som så frikostigt vill dela med sig av sin kunskap till oss andra. Det var också extra roligt att lyssna till vår kollega Poornima Nayar som pratade om GraphQL querying with Umbraco Heartcore på main stage.


 

Communityt, det bästa med Codegarden

Men det bästa med Codegarden är alla möten. Att få träffa både nya människor och kända vänner inom communityt. Det var verkligen extra speciellt att i år också få möjlighet att träffa många live som man bara haft kontakt med virtuellt under senaste åren. Det är gemenskapen som är en viktig byggsten för Umbraco för så många sätt och vi är stolta över att vara en del av den.

Tack till hela gänget på Umbraco för Codegarden 2022, vi längtar redan till nästa år

#H5YR

Åk till toppen