Grattis Erik och Linus till MVP-titlarna!

Under helgens Ucommerce Partner Summit i Århus fick både Erik och Linus hedersutmärkelsen MVP!

MVP står för Most Valuable Professionals  och hedersutmärkelsen får man när man gjort något riktigt speciellt och viktigt, vilket det är få som lyckas med. Att bli MVP är en otrolig bedrift och vi här på Webmind är oerhört stolta över både Erik och Linus!

De får sina titlar för sitt hårda arbete med det revolutionerande Uccelerate som är Ucommerce nya startkit som helt förändrar hur e-handel inom Umbraco och Ucommerce nu skapas. Flera partners världen över har redan börjat jobba med startkitet och förhoppningarna är att Uccelerate kommer medföra en stor ökning av e-handelslösningar med Umbraco och Ucommerce.

Ucommerce motivering till utmärkelserna lyder:

 

Erik and Linus are the Masterminds behind Uccelerate, and has realised the vision of how Ucommerce SHOULD be. Add on top of that, they are super efficient, very pragmatic and very nice guys to hang out with.

 

De här två titlarna blir MVP-titel nummer fyra och fem i ordningen för Webmind, vilket är riktigt bra jobbat speciellt med tanke på att vi är en så liten byrå. Förutom MVP-titlarna blev Webmind även utsett till Ucommerce Power House för andra året i rad.

Under kvällens prisutdelning fick även utvecklare och business folk från flera fantastiska byråer som till exempel danska Kruso och No Zebra och nederländska Arlanet MVP titlar.

Det har alltså varit en bra helg för #webmindfamiljen, det är verkligen roligt att allt vårt hårda arbete uppskattas och uppmärksammas på det här sättet!

Grattis igen Erik och Linus till era MVP-titlar, fantastiskt bra jobbat! Och grattis Webmind till Power House-utmärkelsen!

 

Du kan se hela listan på årets MVPs och Power Houses här.

Åk till toppen