Jens Josefsson blir Ucommerce MVP också!

MVP x 2 = woop wooop!

Det har varit en händelserik sommar för Webmind på många sätt, inte minst när det kommer till utmärkelser. Det började i juni i danska Odense som vi skrivit om tidigare då Jens kammade hem titeln Umbraco MVP i kategorin ”Community” för sitt arbete med den svenska Umbraco-festivalen uSweFest.

Så här skriver Ucommerce om sitt MVP program.

“We believe in people – and without people software is nothing. The Ucommerce MVP programme recognises the great people that push our platform forward and create the real value behind Ucommerce.”


Hedersutnämnandet tillkännagavs och delades ut på Ucommerce Summit, deras partnerträff i Århus den 11:e augusti. Ytterligare två svenskar, en norrman och 14 danskar tilldelades MVP-titeln, men även flera utanför Skandinavien. Jens är första svensk som tilldelats både Umbraco och Ucommerce MVP.

 

Det är en fantastisk ära att bli utsett till MVP, att dessutom bli det två gånger på samma år känns overkligt! Extra kul att bli det i sällskap med en massa fantastiska personer varav flera av våra vänner. Det är med ödmjukhet, stolthet och glädje jag tar emot utmärkelsen, väldigt tacksam mot hela gänget på Ucommerce och inte minst min kompanjon Emma och övriga i vårt team. Nu ska det bli ännu roligare att jobba vidare med Ucommerce, både med projekt och events. - Jens Josefsson

Om man bara haft lite sol på det! Ucommerce´s MVP står för Most Valuable Professionals och Umbraco´s för Most Valued People. 

Åk till toppen