Nya MVP-titlar till byrån

Vi spricker av stolthet över våra kollegor Linus och Jens som förra veckan fick varsin prestigefylld MVP-utmärkelse av vår partner Ucommerce för sina insatser under året som varit. Det kom som en överraskning men naturligtvis en fantastiskt sådan. Men nu kanske du undrar vad det här Ucommerce MVP som vi är så glada för egentligen är för något, så vi tar det helt enkelt från början.

Förra veckan var det dags för årets Ucommerce Partner Summit, som så många andra event detta året så var även den här digital istället för på plats i Danmark. Under eventet presenterar vår e-handelspartner Ucommerce båda saker som hänt under gångna året och allt spännande som ska komma under nästa år. När vi innan eventet tittade på dagordningen så fanns inte utdelning av MVP’s med detta året. Något som var förståeligt med allt arbete Ucommerce gjort sista tiden med att ta fram nytt partnerprogram men när eventet väl kickade igång hade MVP smugit sig in på agendan ändå.

Hur många som delas ut varierar men under årets event delades det ut sju stycken till personer i hela världen, något väldigt roligt var att tre av de sju utmärkelserna gick till svenskar. Nu till det bästa, två av dessa gick till våra kollegor Linus och Jens. Båda två blev helt ställda men otroligt glada och framförallt stolta, det blev som sagt vi kollegor med. 

We believe in people – and without people software is nothing. The Ucommerce MVP program recognizes the great people that push our platform forward and create the real value behind Ucommerce.
- Ucommerce

MVP är ett uttryck som ursprungligen kommer från sportvärlden där man ger utmärkelser till specifika personer som utmärkt sig och gjort det lilla extra, vilket är precis samma upplägg här. Ucommerce´s MVP står för Most Valuable Professionals och det är ett sätt att uppmärksamma och lyfta individer och inte bara företagen bakom. Det är väldigt ärofyllt och om man arbetar med Ucommerce är detta det största erkännandet man kan få för sitt arbete. 

Totalt har det genom åren från våra partners delats ut 11 MPV-titlar till svenskar och anställda på Webmind har tilldelats hela sex av dem. Jens har med nytillskotten samlat på sig tre utmärkelser, Linus har nu två och vår kollega Erik har en MVP från Ucommerce för sitt grymma arbete med Uccelerate.

Vi har genom året utvecklat ett nära partnerskap med både Ucommerce och Umbraco där vi arbetar hårt för att öka kunskapen och sprida kännedom om plattformarna. Detta gör vi bl.a. genom att arrangera events, hålla i föreläsningar och utbilda studenter. Vi har också byggt Uccelerate, ett starter kit för Ucommerce som hjälper byråer och utvecklare världen över att leverera konkurrenskraftiga och prisvärda e-handelslösningar. Genom utvecklingen av Uccelerate så skapades en nära relation med Ucommerce där vi fortsatt stöttar varandra för att utveckla plattformen framåt.

Att bli MVP kräver ett enormt lagarbete, och att vi på Webmind har tagit hem hela sex MVP-titlar är verkligen ett fantastiskt betyg till hela vårt lag! Ett bevis för att vi verkligen brinner för vad vi gör, men också att vi stöttar varandra och får utrymme att göra mer än att bara producera bra webb. Jag är otroligt stolt och tacksam!
- Jens Josefsson


Vi vill avsluta med att säga ett stort grattis, ni är grymma! 

 

Åk till toppen