Ucommerce Power House

Spännande nyheter från våra vänner på Ucommerce som nyligen presenterat sitt nya partnerprogram! Vi är väldigt stolta över att äntligen få berätta att Webmind är fortsatt Ucommerce Powerhouse. 

Eftersom vi sedan tidigare uppfyllde kraven i det tidigare partnerprogrammet för den högsta partner-nivån så blev vi bland de första i världen och också den första byrån i hela Sverige att avtala för nya Powerhouse. 

Arbetet med att ta fram det nya programmet startade redan under förra årets Partner Summit. Den största utmaningen med det förra programmet var att kraven för att bli och fortsätta vara partner var för låga vilket inte skapade ett så högt engagemang från partners som man önskade. Det nya programmet ställer mycket större krav på partners bl.a. genom kompetens och levererade projektet men i gengäld så erbjuds det närmare samarbete, fler resurser och ekonomiska fördelar för partners. Vi tycker att det är jätteroligt att få vara en del av det nya programmet och tycker också att det är ett steg i rätt riktning. 

The very core of the program is to have a much more dedicated collaboration with our top tier partners. We want to enable our partners to create a better business, and that starts with us and the product we deliver.
- Hannu Vangsgaard, CEO at Ucommerce

Det är snart dags för årets Ucommerce Partner Summit som detta året kommer att hållas online, vi kommer sitta bänkade framför våra skärmar för att få ta del av Ucommerces planer för framtiden. Hela byrån ser fram emot att under året fortsätta vår satsning på plattformen och att utveckla partnerskapet tillsammans med Ucommerce och partners från resten av världen.

Vill ni veta mer om partnerprogrammet kan ni läsa om det här:

https://ucommerce.net/blog/introducing-our-new-partner-program/

Åk till toppen