Umbraco Sweden Festival 2019

Tack till alla er som var med och gjorde Umbraco Sweden Festival möjlig även det här året! #H5YR

Mot ny stadUmbraco Sweden Festival är ett event för de som jobbar med eller är intresserad av plattformen Umbraco. De två tidigare åren har festivalen varit i Göteborg men inför årets festival teamade vi ihop oss med byrån Impera Kommunikation och då bestämde vi oss för att festivalen skulle få testa en ny stad. Så detta året blev festivalen i Örebro som inte bara är Imperas hemstad utan även samma plats som vi förra året öppnade vårt andra Webmind kontor.

Det var en mycket givande festival! Man vet aldrig vad man kommer ta med sig tillbaka, men vi får alltid med oss nya tankar och insikter som startar diskussioner internt som gör att vi kan fortsätta att växa och utvecklas. Det är en viktig del i att hålla sig uppdaterad i en ständigt föränderlig bransch.
–Erik Knutsson, Fullstack Developer hos Webmind

Detta året blev det en heldag där man fick ta del av andras erfarenheter, kunskaper, tips och det diskuterades även om vilka digitala trender det är man behöver ha koll på i sitt arbete.

 

Efter förra årets succé med det nya business-spåret så var det en självklarhet för oss när vi planerade festivalen att få med det även i år. Det betydde att vi under festivalen kunde erbjuda ett spår riktat mot utvecklare men också ett spår där man kunde lära sig mer hur du kan använda Umbraco för att effektivisera arbetet och få din verksamhet att växa. Vi tycker det är spännande att erbjuda ett event för alla som älskar Umbraco, oavsett vilken yrkesroll du har. Den enda nackdelen med två olika spår är att det är så himla svårt att välja vad man ska lyssna på när det finns så mycket intressant!

Det ger så mycket mer

Förutom all ny kunskap och inspiration som man får med sig efter alla tal så ger festivalen oss så mycket mer är det, gemenskap. Här möter man människor som brinner för samma saker, vi kan lova att det blir en hel del härliga skratt och spännande diskussioner. Men det är inte bara under själva festivaldagen som man träffar folk från Umbraco-communityt utan dagen innan brukar vi mötas upp för ett pre-party för att äta och dricka lite gott tillsammans. Det ger alla en skön start inför festivalen.

Grand finale

En festival ska alltid avlutas på samma härliga sätt som den började. Efter att sista talaren gick av scen i torsdags var det dags för lite mingel innan hela gänget begav sig iväg på en kort promenad. Målet var Örebro Slott där vi åt en magisk middag i en sagolik miljö. Vi kan inte säga annat än att det blev ett väldigt minnesvärt avslut på Umbraco Sweden Festival 2019.

åde vi och vår samarbetspartner Impera vill skicka ett stort tack till våra sponsorer Umbraco och Ucommerce för allt. Talarna får vi inte glömma, vi fick med oss så mycket bra från varje session! Men det största tacket går till alla besökare, precis som vi skrev i början av inlägget så är inte detta möjligt utan er! TACK!

Alla vi här på byrån är väldigt spända över vad Umbraco Sweden Festival 2020 kommer att erbjuda. En sak är iallafall säker, vi syns där!

 

Tack Impera för lånet av bilder

Åk till toppen